Antena Meniu Search
x

Maria Ţăpuşă şi Cristian Neacşu se alătură distribuţiei comediei romantice "Lasă-mă, îmi place! Camera 609", de la Antena 1

Maria Ţăpuşă şi Cristian Neacşu completează distribuţia primei comedii romantice româneşti, Lasă-mă, îmi place! Camera 609 ce va putea fi urmărită în această toamnă, la Antena 1. Cei doi tineri actori vor da viaţă personajelor Mara Georgescu, sora protagonistei, şi Marius Roşu, şoferul protagonistului.

de Redactia Observator

la 14.06.2023, 10:18

Maria Ţăpuşă a luat primul contact cu actoria încă din clasa a 9-a, când a fost cooptată în trupa de teatru pentru liceeni. Anul acesta împlineşte patru ani de când împreună trupa construieşte spectacole cu care mai apoi merge a festivaluri în întrega ţară şi unde a câştigat premii pentru interpretare (Cea mai bună interpretare feminină în rol secundar la Festivalul de teatru Okaua 2021, Premiul pentru cel mai bun one woman show – Festivalul de teatru ID fest 2021 şi la Festivalul Victory of art şi altele). În paralel, Maria s-a lansat în urmă cu 2 ani şi jumătate în modelling, reuşind până acest moment să colaboreze cu multe branduri de succes. De asemenea, a apărut în videoclipurile Irinei Rimes, Minelli, Mario Fresh & Juno şi Jean Gavril.

În comedia romantică de la Antena 1, adaptare după producţia turcească Room 309, telespectatorii o vor putea urmări pe Maria în rolul Marei Georgescu, sora mai mică a protagonistei. Fire pragmatică şi docilă, imediat după ce a absolvit liceul a rămas să o ajute pe mama ei cu afacerea online. Din cauza neajunsurilor cu care s-a confruntat, e convinsă că trebuie să îşi găsească un bărbat cu bani, dar va ajunge să descopere dragostea adevărată atunci când se aştepta mai puţin.

„Pot spune că încă de la început m-am „împrietenit” foarte bine cu Mara, e într-adevăr o onoare pentru mine să fiu eu cea care îi dă viaţă acestui personaj. Micile asemănări dintre noi mi-au uşurat munca în mod considerabil, amândouă având o înclinaţie către artă, un caracter libertin şi o curiozitate fără margini. Ceea ce a reprezentat o provocare pentru mine a fost redarea defectelor ei şi nu pentru că mie îmi lipsesc, ci pentru că acestea diferă între ele de la cer la pământ. În ceea ce priveşte implicarea mea în acest proiect, aş vrea să mă declar încă o dată absolut onorată că pot să iau parte la crearea unei poveşti atât de savuroase şi de palpitante, alături de o echipă atât de frumoasă, muncitoare şi deopotrivă amuzantă. Acest proiect înseamnă enorm pentru mine, deoarece joacă un rol important în evoluţia carierei mele, dar şi pentru că am legat conexiuni cu oameni frumoşi de la care am de învăţat mult de acum înainte”, a declarat Maria Ţăpuşă.

Alături de ea, revine pe micile ecrane şi actorul Cristian Neacşu. Absolvent al Universităţii Hyperion la clasa prof.univ. Maia Morgenstern, Cristian şi-a început activitatea artistică la Teatrul Podul, cu roluri importante în spectacole semnate Cristina Bilciu, dar şi colaborator al Teatrului Masca, unde a jucat în spectacole ce poartă semnăturile lui Michele Modesto Casarin şi Mihai Mălaimare şi al Teatrului Stela Popescu unde le-a dat viaţă lui Eliabar (Hoţul de mărgăritare), Hansel (Revolta poveştilor), Pavel (Femeia, eterna poveste), Fiul şi Egon (Barbă albastră) şi John (Cock). Mai mult, Cristian şi-a completat activitatea în domeniul artistic și în afara scenei fiind regizor de dublaj pe proiect la Audio Design Digital Art. Totodată, încă de la vârsta de 18 ani, Cristian Neacşu este actor de dublaj, putând fi urmărit în rolul lui Sughit (How to train your dragon), Guy (Familia Croods), Jonathan (Hotel Transilvania), Blue (Rio) sau Jack Ryan (Tom Clancy's Jack Ryan).

Pe acelaşi subiect

În Lasă-mă, îmi place! Camera 609, Cristian va juca rolul lui Marius Roşu, şoferul protagonistului, Victor (Matei Negrescu), un tânăr dintr-o familie modestă, care deşi avea potenţial, nu s-a ţinut de şcoală, aşa că a ajuns şofer. Ţine foarte tare la Victor, pe care îl consideră prietenul lui cel mai bun şi totodată e omul bun la toate. Atunci când se îndrăgosteşte, condiţia lui socială este cea care îl determină să nu facă un pas mai departe.

„Marius nu este doar şoferul lui Victor. El este şi prietenul lui, mâna lui dreaptă, cât şi omul care e gata să îl scoată pe Victor din orice situaţie neplăcută. Nu este foarte cult , dar este street smart. E isteţ, dar nu s-a omorât el cu şcoala. Îmi place tipul. E loial şi mereu găseşte o cale să iasă din bucluc. Până se întâlneşte cu Mara. Atunci sar scântei. Mi-am dorit încă de la casting să fac parte din distribuţie. Am făcut mult teatru, am filmat pentru diverse proiecte, dar nu am avut la tv un personaj care să evolueze treptat şi să se dezvolte atât de mult. Îmi place mult proiectul şi sunt sigur că o să fie un serial care o să le placă oamenilor. Nu are cum să fie altfel. Scenariul e savuros, echipa e foarte plăcută şi actorii sunt foarte tari. Nu lipseşte nimic. Lasă-mă, îmi place! Camera 609 o să fie show!”, mărturiseşte Cristian Neacşu.

Distribuția serialului este una de excepție și va continua să fie anunţată în perioada următoare. Nume consacrate din teatru, film și televiziune, actori care nu au mai apărut demul pe micile ecrane, dar și nume noi, vor face deliciul telespectatorilor. Filmările pentru Lasă-mă, îmi place! Camera 609 sunt în plină desfăşurare, în paralel cu filmările pentru cel de-al doilea sezon al proiectului Lia – Sotia soţului meu, iar ambele vor putea fi urmărite în această toamnă, la Antena 1.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » TV » Maria Ţăpuşă şi Cristian Neacşu se alătură distribuţiei comediei romantice "Lasă-mă, îmi place! Camera 609", de la Antena 1