Antena Meniu Search
x

Video Mihaela Pripici a câştigat finala iUmor, sezonul 14. Numărul de excepţie care i-a adus premiul de 20.000 de euro

A fost anunţat câştigătorul finalei iUmor, sezonul 14 - Mihaela Pripici​! Momentul mult aşteptat i-a ţinut pe toţi cu sufletul la gură, până la sfârşitul concursului. După un val de emoţii, glume şi râsete în hohote, Șerban Copoț și Dan Badea au pronunţat numele concurentei învingătoare, care a câştigat trofeul iUmor şi marele premiu în valoare de 20.000 de euro. Mihaela Pripici a câştigat finala iUmor, iar ediţia de duminică, 21 mai 2023 pune astfel capăt sezonului 14 al emisiunii celebre difuzate pe Antena 1 şi online pe AntenaPLAY.

de Redactia Observator

la 22.05.2023, 00:59

Vezi și

Câștigătoarea iUmor, Mihaela Pripici, a fost anunţată duminică, 21 mai 2023, la Antena 1. Finala iUmor a pus punct sezonului 14 al emisiunii care a stârnit hohote de râs în întreaga Românie. Din zeci de concurenți veniți la audițiile sezonului 14 iUmor, în marea finală a showului de umor au ajuns doar 11! Fie că sunt singuri sau alături de colegii de trupă, fiecare a așteaptat cu nerăbdare gala de decernare a mult râvnitului trofeu. După ce finaliștii s-au luptat pentru a lua câte un like de la Delia, Cătălin Bordea, Nelu Cortea și Cheloo, ca să intre astfel la votul publicului, au fost anunţaţi câştigătorii iUmor. 

Marea veste din ediţia iUmor difuzată duminică, 21 mai 2023, a adus câştigătoarei Mihalea Pripici atât trofeul emisiunii, cât şi un premiu în valoare de 20.000 de euro.

Finala iUmor 21 mai 2023. Mihaela Pripici a câştigat marele premiu

Mihaela Pripici este câștigătoarea sezonului 14 iUmor, din 21 mai 2023! Concurenta i-a cucerit din prima pe Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, dar şi pe telespectatorii iUmor, care, prin voturile lor, l-au făcut câștigătorul acestui sezon. Marea câștigătoare iUmor a surprins cu un număr de excepție, care i-a pus în lumină talentul. A reuşit astfel să ajungă la inima a milioane de români. Şi totul a fost posibil cu ajutorul celor de acasă, care i-au oferit votul lor prin SMS la numărul 1313.

Pe acelaşi subiect

Finaliștii sezonului 14 iUmor au fost Mihaela Elena Pripici, Varză, Pe Cap, The Free Tenors, Paul Szabo, Dima Țui, Elena Voineag, Teodora Nedelcu, Maria Grosu, Trupa Duo Olé și Ionuț Țigănescu, dintre care doar șapte au ajuns la votul publicului: Teodora Nedelcu, Mihaela Pripici, Elena Voineag, Paul Szabo, Pe Cap, The Free Tenors ,Trupa Duo Olé, însă doar unul dintre ei a fost desemnat cel mai bun comediant de către telespectatori!

Cum se votează în finala iUmor

În Finală participă cei 11 câștigători ai celor 11 ediții de Audiții. Juriul a votat tot prin intermediul tabletelor electronice, având aceleași două opțiuni de LIKE sau DISLIKE. Doar concurenții care au obținut 4 LIKE-uri în urma prestației au intrat însă la votul publicului. În caz contrar, aceştia sunt eliminați.

Finala iUmor este înregistrată, însă votul telespectatorilor se face live în seara galei, după ce Șerban Copoț și Dan Badea anunță startul votului. Publicul telespectator a ales astfel marele câștigător al sezonului 14, dar și al premiului în valoare de 20.000 de euro. La scurt timp după ce prezentatorii au anunţat că s-a încheiat procesul de votare, au dezvăluit şi cine este câștigătorul sezonului 14 iUmor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » TV » Mihaela Pripici a câştigat finala iUmor, sezonul 14. Numărul de excepţie care i-a adus premiul de 20.000 de euro