Antena Meniu Search
x

Peste 2 milioane de telespectatori au urmărit marți seara Chefi la cuțite. Chef Scărlătescu a câștigat amuleta serii 

Marți seara, Chefi la cuțite a fost din nou lider de audiență. Conform Kantar Media, cooking show-ul de la Antena1 a obținut la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani o audiență medie de 8.6 puncte de rating și o cotă de piață de 26.1%. Pe locul al doilea s-a situat ProTV cu o medie de 7.9 puncte de rating și 23.7 % cotă de piață. Chefi la cuțite a fost pe prima poziție și la nivelul întregului public din mediul urban, cu o audiență medie de 8.7 puncte de rating și o cotă de piață de 20.6 procente. Locul doi a fost ocupat de ProTV cu o medie de 7.3 puncte de rating și 17.3% cotă de piață. În minutul de aur, 21.45, peste 2 milioane de telespectatori la nivelul întregului public din Romania au urmărit personajele și farfuriile din audițiile pe nevăzute Chefi la cuțite.

De Redactia Observator la 24.03.2021, 14:35
Peste 2 milioane de telespectatori au urmărit marți seara Chefi la cuțite. Chef Scărlătescu a câștigat amuleta serii
Peste 2 milioane de telespectatori au urmărit marți seara Chefi la cuțite. Chef Scărlătescu a câștigat amuleta serii - Antena 1
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Tema pentru amuleta de aseară a fost una pariziană. Deși la începutul probei a întâmpinat un obstacol ce i-a stricat „Feng-Shui-ul”, Chef Scărlatescu a realizat o farfurie excepțională - piept de rață cu mousse de foi gras - care i-a adus și câștigul. Avantajul obținut îi va da puterea să blocheze două instrumente de gătit uneia dintre echipe, cu excepția cuțitului.

„Nu sunt bucătar, dar am imaginație”, a declarat Costi Ionița, surpriza chefilor de marți seara. Cu dorința de a crea „pace” și „armonie” și bineințeles de a-i impresiona pe chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu, artistul și producătorul a pregătit un pate de spirulină cu avocado pe bruschetă și un Thai Green Curry, două farfurii inovatoare, vegane și demne de un artist. 

O altă surpriză a serii a venit din partea vrăjitoarei Melissa și a fiicei ei, Ionica. Cele două le-au oferit chefilor nu doar o saramură de crap, ci și levănțică pentru noroc și mămăligă fără sare ca să le meargă bine tot anul. Lui Chef Scărlatescu i s-au făcut și previziuni în ceea ce privește o posibilă parteneră și așa a aflat că încă nu a fost să fie, însă după cartea pe care a ales-o, norocul pare să fie de partea lui în viitorul apropiat.

Duminică, de la ora 20.00 Chefi la Cuțite revine cu un nou episod al audițiilor pe nevăzute ce îi va aduce pe cei trei chefi față în față cu farfurii spectaculoase sau extrem de ciudate și cu concurenți care mai de care mai interesanţi.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » TV » Peste 2 milioane de telespectatori au urmărit marți seara Chefi la cuțite. Chef Scărlătescu a câștigat amuleta serii