Antena Meniu Search
x

Galerie foto Programele Antenei 1, preferatele românilor şi în a doua zi de sărbătoare

Şi în a doua zi de sãrbãtoare la Antena 1, telespectatorii au preferat programele speciale ale staţiei, încã de la primele ore ale dimineţii şi pânã târziu în noapte. Astfel, conform datelor oferite de Kantar Media, Antena 1 conduce clasamentul audienţelor la nivelul întregii zile, atât pe publicul comercial, cât şi la nivel urban.

de Redactia Observator

la 01.12.2021, 11:46

Neatza cu Rãzvan şi Dani, Ajut eu!, Observator 12, Râzi cu roast de sărbătoare!, ediţia specială Chefi la cuţite, dar şi Observator 23 s-au impus ca lider detaşat de audienţă!

Astfel, conform Kantar Media, pe 30 noiembrie, Antena 1 a fost cel mai urmărit post de televiziune la nivelul întregii zile (Whole Day - 02:00 – 26:00) pe publicul din mediul comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, și a obținut, în medie, 3.5 puncte de rating şi 23.2% cota de piaţã. Poziţia secundã a fost ocupatã de Pro Tv cu 3.2 puncte de rating şi 21.2% cota de piaţã. Şi în mediul urban, Antena 1 a fost prima opţiune a telespectatorilor întreaga zi, obţinând un rating mediu de 4.2 puncte şi 18.6% cota de piaţã. Poziţia secundã a fost ocupatã şi de aceastã datã tot de Pro TV, cu 3.8 puncte de rating şi 16.7% cota de piaţã.

Încã de la primele ore ale dimineţii telespectatorii le-au fost alãturi echipei celui mai iubit matinal al României. Ediţia specialã a emisiunii Neatza cu Rãzvan şi Dani, transmisã live în ziua de Sfântul Andrei, cu invitaţi de colecţie şi în care matinalii i-au sărbătorit pe cei peste 850.000 de români care şi-au celebrat numele s-a impus ca lider de audienţã, la nivelul publicului comercial. Astfel, pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, Antena 1 înregistra în intervalul 07:59 – 11:50 o medie de audiență de 3.1 puncte de rating și 26.7% cotă de piață, în timp ce Pro TV înregistra o medie de 2.3 puncte de rating și 20.2% cotă de piață.

Ediţiile speciale de sărbătoare continuă la Antena 1 astăzi, de Ziua Naţională a României

Pe acelaşi subiect

Cu invitaţi unul şi unul, chiar sărbătoritele zilei, Andreea Bălan şi Andreea Antonescu, şi câştigătorii Asia Express – Drumul Impăraţilor, Elwira şi Mihai Petre, dar şi cele mai importante ştiri ale dimineţii, Observator 12 a fost şi el prima opţiune a telespectatorilor din mediul comercial, jurnalul înregistrând 2.8 puncte de rating şi 21.4% cota de piaţă. Poziţia secundă a fost ocupată de Kanal D, cu 1.7 puncte de rating şi 12.6% cota de piaţă. Ierarhia se pãstreazã şi în rândul publicului din mediul urban, dar şi la nivelul întregii ţãri.

Telespectatorii au rămas alături de Antena 1 pentru a sărbători în familie, cu un festival de râs şi distracţie. Mihai Morar şi Daniel Buzdugan au adus în faţa telespectatorilor stand-upperi din toate colţurile ţării, care nu s-au sfiit să dea din casă la Râzi cu RoaST, de Sărbătoare!.

Glumele despre olteni, moldoveni sau ardeleni s-au regăsit din plin, la Antena 1, ediţia specială de roast impunându-se ca lider detaşat de audienţă, la nivelul tuturor targeturilor. Astfel, pe publicul din mediul comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, în intervalul , Antena 1 a înregistrat în medie, 5 puncte de rating şi 24.3% cota de piaţã. Poziţia secundã a fost ocupatã de Pro Tv cu 3.1 puncte de rating şi 15.1% cota de piaţã. Ierarhia se pãstreazã şi în rândul publicului din mediul urban, dar şi la nivelul întregii ţãri.

Tot aseară, la Antena 1, concurenții Asia Express – Drumul Împăraților au continuat întrecerea la bancurile de lucru, sub atenta îndrumare a celor trei chefi, Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu, într-o ediţie specială a emisiunii Chefi la cuţite, care s-a impus ca lider detaşat de audienţă, atât pe publicul comercial, cât şi pe cel din mediul urban. Astfel, conform Kantar Media, Antena 1 a fost cel mai urmărit post de televiziune la nivelul publicului din mediul comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, și a obținut, pe perioada difuzării Chefi la cuţite (20:24-23:38), o audiență medie de 8.7 puncte de rating și o cotă de piață de 27.1%, faţã de urmãtorul clasat, Pro TV, ce înregistra atunci 8.2 puncte de rating și o cotă de piață de 25.4%. Și în mediul urban, Chefi la cuţite a fost prima opţiune a telespectatorilor, înregistrând 8.5 puncte de rating şi 20.3% cotã de piaţã. Poziţia secundã a fost ocupatã de Pro TV, care la nivelul aceluiaşi target şi în acelaşi interval orar înregistra 7.9 puncte de rating şi 19% cota de piaţã.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » TV » Programele Antenei 1, preferatele românilor şi în a doua zi de sărbătoare