Antena Meniu Search
x

Video Ce făceau vedetele Antena 1 acum 28 de ani

Pentru unii, 28 de ani reprezintă vârsta, pentru alţii, vechimea în muncă. Asta spun vedetele postului Antena 1, care au povestit, pe îndelete, parcursul lor de atunci şi până acum.

de Redactia Observator

la 29.11.2021, 14:47

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Continuăm aşadar seria de urări şi de poveşti, la ceas aniversar, cu Cheloo, Ştefan Bănică, Florin Ristei, Diana Munteanu, Nicolai Tand şi mulţi alţii. 

Ştefan Bănică Jr.: Făceam multe acu 28 de an. În '92- '93 făceam filme, făceam spectacole, făceam teatru, făceam ceea ce fac şi astăzi. Acum 7 ani, în 2014, primul X Factor. Pentru mine a fost o trecere de pe scenă să stau  la un pupitru. A fost destul de greu la început pentru că nu eram obişnuit să stau, eram obişnuit să fac. Dar a fost o altă experienţă. Concerte de Crăciun s-au mutat aici şi pentru noi a fost o continuitate. 

Cheloo: Cănd se anuleaza zilele de filmare. Cui îi place munca?Eu m-am gândit mereu ca sunt un fel de mercenar ca să zic aşa. Vin, lucrez câteva zile, încasez şi fug. 

Nicolai Tand: Amu 28 de ani. Sincer, eram cu Franţa. Atunci plecam în Franţa. Eram pe picior de plecare din România. În 2007 am venit în Antena. În 2008 am început cu Euforia Cuisine

Pe acelaşi subiect

Florin Ristei: Trei ani avea Antena 1 când eu am venit la o emisiune pe care Antena 1 o făcea la Circul de stat şi eu am cântat o piesă care se numea Vis de copilărie şi era Mihaela Rădulescu pe acolo. Şi pe urmă am fost la Duminica în familie. 

Cătălin Oprişan: La mine este am crescut odată cu tine. Şi eu zic mă bucur pentru că şi eu am crescut. Nici eu nu am rămas pe loc.  

Şerban Copoţ: 28 de ani de Antena 1. La mulţi ani. La cât mai mult umor şi la cât mai multe emisiuni . Pentru că până la urmă asta facem noi, îi ajutăm pe oameni să treacă peste momentele grele.

Dan Badea: Am venit în familia Antenei 1 acum câţi ani? Nici nu ştiu, dar parcă sunt dintotdeauna. Aşa mă simt. Acum, mai în glumă, mai în serios, chiar mă simt ca într-o familie. 

Răzvan Fodor: Acum 28 de anişori mă uitam la MTV, la desen. Am foarte mulţi prieteni pe aici şi începuturile mele în showbizz nu au fost în televiziune ci înspre televiziune. Cel puţin la începutul anilor 2000. 

Andreea Antonescu: Îmi amintesc că eu am păşit în Antenp încă de la început şi sunt foarte mândră de voi şi de colaborarea noastră şi să dea Dumnezeu să ne vedem şi peste 150 de ani şi să sărbătorim 178 de ani de Antenă. 

Diana Munteanu: Eu fac 43. Acum 28 de ani eram probabil la liceu şi sigur îmi amintesc frânturi din ce însemna Antena 1 pe vremea aceea. 

Roxana Blenche: Vârsta mea. Îţi ziceam şi ţie la mulţi ani! La mine este în aprilie dar mă refer că este frumos, 28 de ani de Antenă este minunat că avem sau sunt nişte emisiuni superbe de care se poate bucura oricine acasă. 

Ramona Olaru: La mulţi ani! La mulţi ani, Antena 1! La mulţi ani, România! Să fim cei mai fericiţi şi cei mai buni!

Daniel Buzdugan şi Mihai Morar: Eu am văzut prima oară sigla Antenei 1 cândr  eram la mare, la Costineşti. Era adunată toata echipa Antenei 1 şi am zis ce esta asta, măi? Eu lucram atunci la TVR Iaşi şi ziceam: Ăştia sunt mici, sunt la început, dar uite ce frumos au crescut. La mulţi ani, Antena 1! Acum 28 de ani nici nu aveam voie la Costineşti. Verile la ţară, la bunici că acolo ne lăsau părinţii. În rest, ascultam radio şi visam să ascultăm Radio Romantic care era frăţiorul Antenei 1, de la Bucureşti, ţin minte că se băga Antena 1 pe cablu la noi, în Baia Mare şi restul zilei se auzea Radio Romantic pe canalul de televizor Antena 1 şi atunci mi-am dorit eu să ajung la radio. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » TV » Ce făceau vedetele Antena 1 acum 28 de ani