Şcoala Recea, marea câştigătoare Next Star sezonul 10. Finala, lider de piaţă în rândul publicului din mediul urban şi naţional

De Redactia Observator.
Publicat: 18.07.2021, 10:45.
Actualizat: 18.07.2021, 10:48

Seară încărcată de emoţii ieri la Antena 1. Show-ul prezentat de Dan Negru la Antena 1 şi-a ales aseară cel de-al zecelea câştigător, în marea finală Next Star. Jurații și telespectatorii s-au bucurat de numere de teatru, de umor, muzică, acrobație și dans, finala acestui sezon Next Star fiind lider de piaţă în rândul publicului din mediul urban şi naţional. 

Şcoala Recea, marea câştigătoare Next Star sezonul 10

Şcoala Recea, marea câştigătoare Next Star sezonul 10

Talent show-ul de la Antena 1 a adunat în fața micilor ecrane peste 1,1 milioane de telespectatori la nivelul publicului din toată țara, în minutul de maximă audiență, de la ora 23.19, şi a condus clasamentul audienţelor la nivelul aceluiaşi public cu un rating mediu de 4,7 şi 18% cotă de piaţă.

Ierarhia s-a păstrat şi la nivelul publicului din mediul urban, finala Next Star conducând aici topul audienţelor cu un rating mediu de 4,1 şi 17,1% cotă de piaţă. Şi de această dată, poziţia secundă a fost ocupată de PRO TV, care la nivelul aceluiaşi target şi în acelaşi interval orar înregistra 3,1 puncte de rating şi 13% cotă de piaţă.

Citește și:

După opt ediții în care concurenți talentați au defilat cu momente uimitoare pe scenă, competiția a ajuns la final. Elevii şcolii Recea au emoţionat o ţară întreagă şi au demonstrat că au toate atuurile necesare pentru a primi marele premiu şi trofeul Next Star.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.