Antena Meniu Search
x

Seară decisivă la Chefi la cuțite: urmează ultimul battle și anunțarea semifinaliștilor sezonului 11! Echipa lui Chef Dumitrescu, învingătoare, într-o ediție lider de piață

Confruntare de stele Michelin, aseară, la Chefi la cuțite, în penultimul battle, pentru care echipele au reprodus preparate ale unor Chefi celebri în întreaga lume! După o jurizare făcută de actori din filmul de succes Teambuilding, echipa lui Florin Dumitrescu a obținut o victorie savurată din plin. Cea mai slabă farfurie, în urma probei individuale, i-a aparținut concurentului lui Cătălin Scărlătescu, Ștefan Nistor. Dar Chef Scărlătescu a decis să folosească amuleta care i-a permis să-l salveze de la eliminare. Urmează o seară decisivă la Chefi la cuțite: echipele se întrec în cel din urmă battle al sezonului, ediția culminând cu dezvăluirea semifinaliștilor.

de Redactia Observator

la 14.06.2023, 20:58

Vezi și

Difuzată în intervalul 20:28 – 23:33, ediția Chefi la cuțite de ieri seară a ocupat primul loc în topul audiențelor pe toate targeturile. Pe segmentul de public comercial, a înregistrat 10.1 puncte de rating și 32.9% cotă de piață, în timp ce postul de pe locul secund, Pro TV, a obținut 6.7 puncte de rating cu 22% cotă de piață. Pe intersecția cu Las Fierbinți, Antena 1 a înregistrat 9 puncte de rating și 29.3 cotă de piață, iar Pro TV a obținut 7 puncte de rating și 22.6% cotă de piață. Și la orașe, show-ul culinar Chefi la cuțite s-a situat pe primul loc, înregistrând 9.8 puncte de rating și 25.7% cotă de piață, în timp ce ocupantul locului 2, Pro TV, a obținut 5.7 puncte de rating și 14.9% cotă de piață. Chefi la cuțite s-a impus ca lider de piață și la nivel național, cu 8.7 puncte de rating și 23.5% cotă de piață, în timp ce Pro TV a înregistrat 6.6 puncte de rating și 17.8% cotă de piață.

În minutul de aur 22:02, ediția de aseară Chefi la cuțite a fost urmărită de peste 2 milioane de telespectatori. Totodată, Antena 1 s-a impus ca lider de audiență și pe intervalul orar prime time (19:00 – 23:00), înregistrând pe segmentul de public comercial, cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani, 8 puncte de rating și 28.2% cotă de piață, în timp ce postul TV de pe locul secund, Pro TV, a obținut 7 puncte de rating și 24.7% cotă de piață. Antena 1 și-a păstrat supremația în prime time și pe tronsonul urban, cu 8 puncte de rating și 21.6 cotă de piață, în timp ce ocupantul locului doi, Pro TV, a înregistrat 6.5 puncte de rating și 17.8 cotă de piață. Ierarhia se păstrează şi la nivelul întregii ţări.

Ieri seară, echipele s-au întrecut într-o probă fine dining care a adus în atenție creații culinare aparte ale unor nume cu greutate din gastronomia mondială. Astfel, tabăra lui Chef Dumitrescu a reprodus un preparat ce poartă semnătura lui Joël Robuchon, echipa lui Sorin Bontea a gătit o farfurie creată de Alain Ducasse, iar concurenții lui Cătălin Scărlătescu au luptat în competiție cu o farfurie marca Gordon Ramsay. Cu toții au încercat să fie cât mai aproape de preparatele originale, dar la final, victoria i-a revenit echipei lui Chef Dumitrescu. După proba individuală, Ștefan Nistor a fost în pericol de eliminare, însă Chef Scărlătescu a pus pe masă amuleta salvării, păstrându-l în concurs.

Urmează cea din urmă confruntare culinară între echipe din sezonul 11 Chefi la cuțite. Este ediția în care se anunță numele semifinaliștilor – iar echipa care va câștiga battle-ul acestei seri va intra integral în Semifinală. Doar nouă concurenți din cei 12 rămași în concurs se califică în etapa superioară – ceea ce înseamnă că ne așteaptă o seară grea, cu trei eliminări. ”Îmi doresc foarte mult să câștig acest sezon, pentru că am ajuns până în battle 15 cu patru oameni și cred că am cu cine lupta în acest sezon”, a declarat Florin Dumitrescu. ”Dacă azi voi câștiga înseamnă că mi-am făcut treaba foarte bine”, a spus Sorin Bontea. ”Am fost cam oropsiți, în sezonul 11 ceva nu a funcționat bine în echipa mea, ceva a lipsit”, a comentat Cătălin Scărlătescu, adăugând că speră, însă, la surprize frumoase din partea celor rămași în tabăra lui.

Emoțiile vor atinge cote maxime la bancurile de lucru, iar proba va fi una pe măsură: fiecare echipă va găti câte un preparat reprezentativ pentru Chef-ul care îi conduce. Vorbim, așadar, de signature dish: farfurii care să poarte amprentele creativității Chefilor Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Care dintre ei își va vedea toți concurenții în Semifinală și cine va părăsi competiția telespectatorii vor afla în ediția Chefi la cuțite difuzată de Antena 1 și AntenaPLAY în această seară, de la 20:30.    

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » TV » Seară decisivă la Chefi la cuțite: urmează ultimul battle și anunțarea semifinaliștilor sezonului 11! Echipa lui Chef Dumitrescu, învingătoare, într-o ediție lider de piață