Antena Meniu Search
x

Veste bună pentru fanii Insula Iubirii! AntenaPLAY oferă două emisiuni exclusive cu imagini nedifuzate la TV din sezonul 7

AntenaPLAY aduce imagini extra cu momentele petrecute de ispite și de concurenți în cele două resorturi.

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 03.08.2023, 16:23

Vezi și

Și în acest sezon AntenaPLAY îți aduce și mai multe momente ale celui mai dur test al relaţiei. Sezonul 7 Insula Iubirii este disponibil atât la TV joi și vineri de la 20:30, cât și pe AntenaPLAY. Mai mult, AntenaPLAY va avea două emisiuni exclusive unde fanii vor vedea imagini nedifuzate la TV.

Este vorba despre AntenaPLAY Insula Iubirii PLUS și Insula Iubirii EXTRA.

Fanii Insula Iubirii au la dispoziție două emisiuni exclusive pe AntenaPLAY, unde pot vedea imagini nedifuzate la TV din sezonul 7

Pe Insula Iubirii PLUS se pot vedea imagini din casa fetelor și imagini din casa băieților. Insula Iubirii PLUS îți aduce mai multe momente pe care concurenții le trăiesc alături de ispite.

Pe Insula Iubirii EXTRA sunt disponibile momentele integrale de la bonfire atât de la fete cât și de la băieți. Astfel, Insula Iubirii Extra îți arată integral dezvăluirile inedite ale concurenților în timpul ceremoniei focului la Insula Iubirii, alături de Radu Vâlcan, gazda show-ului.

Tot ce vrei e să dai PLAY și să vezi imagini care mai de care mai incitante din sezonul 7 de Insula Iubirii!

Pornind de la premisa #cineiubeştenulasă şi aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia vieţii lor şi au decis să se supună celui mai dur test al relaţiei în cel de-al şaptelea sezon al emisiunii Insula Iubirii, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări şi tentaţii.

Insula Iubirii, locul unde concurenţii află încă din primele momente că nu pot fi decât autentici, că nimic nu rămâne ascuns şi că toate dorinţele mocnite ies la iveală şi toate minciunile sunt date în vileag, dovedeşte din nou cât poate fi de surprinzătoare.

„Camerele de filmat sunt pregătite să observe tot şi să arate tot. Vor urmări fiecare mişcare, vor surprinde din zeci de unghiuri realitatea din vile, în cele mai mici şi picante detalii, iar ce se întâmplă pe Insulă nu va rămâne pe insulă! Garantat!”, vor fi cuvintele lui Radu Vâlcan, care vor răsuci şi mai mult cuţitul în inimile partenerilor.

Odată ajunşi în resorturile spectaculoase, concurenţii vor conştientiza mai mult ca niciodată că de-acum înainte, nimic nu va mai putea stăvili tsunami-ul de evenimente, încercări, decizii şi sentimente, că emoţiile vor prelua controlul, iar adrenalina va atinge cote înalte. Cum vor reacţiona aceştia, telespectatorii vor putea urmări joi şi vineri, de la 20:30, la Antena 1, în primele episoade ale celui de-al şaptelea sezon Insula Iubirii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să vă reparaţi maşina în service-ul de la colţ de stradă?

Observator » AntenaPLAY » Veste bună pentru fanii Insula Iubirii! AntenaPLAY oferă două emisiuni exclusive cu imagini nedifuzate la TV din sezonul 7