Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 1 august 2023. "Marea ieftinire" care a intrat în vigoare astăzi a adus preţuri mai mici cu doar câteva zeci de bani

Știrile zilei, 1 august 2023, prezentate de Olivia Păunescu.

Olivia Păunescu
de Olivia Păunescu

la 02.08.2023, 13:27

Vezi și

Știrile zilei, 1 august 2023

1) "Marea ieftinire" care a intrat în vigoare astăzi a adus preţuri mai mici cu doar câteva zeci de bani. Unii retaileri se plâng că nu pot aplica plafonarea adaosului comercial pentru că legea nu este foarte clară.

2) Nicio demisie până acum la Spitalul din Urziceni, în ciuda a două cazuri grave petrecute în aceeaşi noapte. O femeie a născut pe trotuar, lângă uşă, iar un tânăr care acuza dureri în piept a fost trimis acasă, unde a murit.

3) Scene dure surprinse pe un drum din Braşov. Un şofer este bănuit că a călcat intenţionat un băiat de şapte ani, după ce a fost filmat în timp ce dă cu spatele chiar în momentul în care copilul traversa strada.

4) Interlopul din Suceava care a atacat cu sabia un "mascat" în 2017 şi-a aflat sentinţa. Alexandru Huţuleac are de ispăşit 17 ani de închisoare şi va trebui să îi plătească victimei daune morale de 50.000 de euro.

5) Cea mai înaltă clădire din Moscova a fost atacată din nou cu drone. Două dintre ele au fost distruse de sistemele de apărare, în timp ce a treia s-a prăbuşit pe acoperiş.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Update » Știrile zilei, 1 august 2023. "Marea ieftinire" care a intrat în vigoare astăzi a adus preţuri mai mici cu doar câteva zeci de bani