Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 1 septembrie 2023. Negocieri decisive la Bruxelles: Ciolacu încearcă să îi convingă pe oficialii europeni să nu ne taie fondurile

Știrile zilei, 1 septembrie 2023, prezentate de Olivia Păunescu.

Olivia Păunescu
de Olivia Păunescu

la 01.09.2023, 19:48

Vezi și

Știrile zilei, 1 septembrie 2023

1) Este ziua negocierilor decisive la Bruxelles. Premierul Marcel Ciolacu încearcă să îi convingă pe oficialii europeni să nu ne taie fondurile, deoarece măsurile pregătite de Guvern vor acoperi gaura din Buget.

2) Rusia a plasat rachetele "Satan" în stare de luptă. Vladimir Putin spune despre armele sale că nu au egal în lume şi pot lovi ţinte la peste 10.000 de kilometri.

3) La un pas de o nouă tragedie, în judeţul Bihor. Un tren care transporta 20 de persoane a luat foc în mers, înainte de a ajunge în gara din Oradea, iar pasagerii s-au autoevacuat.

4) Mircea Rednic a fost externat după infarctul suferit în timpul meciului cu FCSB. Antrenorul s-ar putea întoarce pe banca echipei UTA, după o perioadă de recuperare.

5) Trotinetele electrice de închiriat au dispărut de astăzi de pe străzile din Paris. Primăria le-a interzis după ce a făcut referendum pe această temă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Update » Știrile zilei, 1 septembrie 2023. Negocieri decisive la Bruxelles: Ciolacu încearcă să îi convingă pe oficialii europeni să nu ne taie fondurile