Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 12 decembrie 2023. Scene uluitoare la un meci de fotbal din prima ligă a Turciei. Patronul unei echipe a coborât pe teren la finalul partidei şi l-a luat la pumni pe arbitru

Știrile zilei, 12 decembrie 2023, prezentate de Mihaela Călin.

Mihaela Călin
de Mihaela Călin

la 12.12.2023, 19:07

Vezi și

Știrile zilei, 12 decembrie 2023

1) Primul deces de la declanşarea epidemiei cu rujeolă. Un bebeluş de 7 luni din Braşov a murit, după ce ar fi luat virusul de la fratele său de 3 ani, nevaccinat.

2) Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne va începe procesul Simonei Halep la începutul lunii februarie. Sportiva de 32 de ani a depus apel împotriva suspendării de 4 ani pentru dopaj.

3) Un jandarm de la Brigada Specială a fost prins cu droguri în rucsac. Incidentul vine la o lună după ce o fostă purtătoare de cuvânt a fost găsită cu cocaină în geantă.

4) Moscova închide Consulatul General al României la Rostov pe Don. Guvernul a luat decizia la propunerea Mnisterului rus de Externe.

5) Scene uluitoare la un meci de fotbal din prima ligă a Turciei. Patronul unei echipe a coborât pe teren la finalul partidei şi l-a luat la pumni pe arbitru.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Update » Știrile zilei, 12 decembrie 2023. Scene uluitoare la un meci de fotbal din prima ligă a Turciei. Patronul unei echipe a coborât pe teren la finalul partidei şi l-a luat la pumni pe arbitru