Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 12 octombrie 2022. Bărbat jefuit de falşi angajaţi veniţi să verifice instalaţia de gaze; Un avion şi-a pierdut o roată în timpul zborului

Știrile zilei, 12 octombrie 2022, prezentate de Alessandra Stoicescu.

de Redactia Observator

la 12.10.2022, 20:41

Știrile zilei, 12 octombrie 2022

1) Premierul olandez Mark Rutte susţine că nu se mai opune intrării României în spaţiul Schengen. Un vot pozitiv pentru aderarea ţării noastre ar putea fi dat la nivelul Uniunii Europebe până la finalul acestui an.

2) Un avion Boeing a fost filmat în timp ce pierde o roată în timpul zborului. Aeronava și-a continuat zborul, după ce s-a considerat că nu riscă să aibă probleme la aterizare.

3) Economia Germaniei va cădea anul viitor în recesiune, anunţă Guvernul de la Berlin. Datele arată că Produsul Intern Brut se va contracta cu 0,4%, faţă de un avans de 2,5% prognozat anterior.

4) Un bărbat din Cluj a fost jefuit de două ori de falşi angajaţi ai unei firme de gaze. Hoţii sunt acuzaţi că i-ar fi furat în total 1.500 de lei.

5) Elon Musk a intrat pe piața parfumurilor. Cel mai bogat om din lume a obţinut încasări de 1 milion de dolari în doar câteva ore de la lansarea produsului său.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Update » Știrile zilei, 12 octombrie 2022. Bărbat jefuit de falşi angajaţi veniţi să verifice instalaţia de gaze; Un avion şi-a pierdut o roată în timpul zborului