Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 12 septembrie 2023. Simona Halep şi-a aflat sentinţa după ce a fost prinsă dopată cu substanţa Roxadustat. Tribunalul a suspendat-o timp de 4 ani

Știrile zilei, 12 septembrie 2023, prezentate de Olivia Păunescu.

Olivia Păunescu
de Olivia Păunescu

la 12.09.2023, 19:43

Vezi și

Știrile zilei, 12 septembrie 2023

1) Simona Halep şi-a aflat sentinţa după ce a fost prinsă dopată cu substanţa Roxadustat. Tribunalul a suspendat-o timp de 4 ani din tenis şi va putea reveni pe teren de abia în 2026.

2) Cel mai mare spital din vestul ţării este aproape de colaps. Medicii au ajuns să dea bani pentru a cumpăra consumabile esenţiale, precum dezinfectanţi, pense şi chiurete.

3) Bruxelles-ul calculează pagubele aduse României de Austria, după respingerea aderării la Schengen. Informaţia a fost confirmată de preşedintele Parlamentului European, Roberta Metsola.

4) Angajaţii CFR anunţă o grevă de avertisment pe 15 septembrie. Sindicaliştii cer salarii mai mari şi îmbunătăţirea condiţiilor de lucru din gări şi depouri.

5) Un avion cu 165 de pasageri la bord a aterizat forţat într-un lan de grâu din Siberia. Pasagerii s-au evacuat singuri, iar din fericire nimeni nu a suferit răni grave.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Update » Știrile zilei, 12 septembrie 2023. Simona Halep şi-a aflat sentinţa după ce a fost prinsă dopată cu substanţa Roxadustat. Tribunalul a suspendat-o timp de 4 ani