Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 14 iunie 2023. Maraton de audieri în Parlamentul României, pentru învestirea Guvernului Ciolacu. Cei 18 miniştri propuşi au primit aviz favorabil

Știrile zilei, 14 iunie 2023, prezentate de Olivia Păunescu.

Olivia Păunescu
de Olivia Păunescu

la 14.06.2023, 20:13

Vezi și

Știrile zilei, 14 iunie 2023

1) Maraton de audieri în Parlamentul României, pentru învestirea Guvernului Ciolacu. Cei 18 miniştri propuşi au primit aviz favorabil, iar unii dintre ei s-au ales chiar şi cu aplauze.

2) Daniel Horodniceanu este cercetat disciplinar de Inspecţia Judiciară. Vicepreşedintele Consiliului Superior al Magistraturii a fost filmat în timp ce ameninţă doi poliţişti din Iaşi, care l-au oprit pe dreapta.

3) Kievul a prezentat astăzi un nou bilant al contraofensivei. Trupele ucrainene ar fi recuperat până acum mai bine de 100 de kilometri pătraţi în frontul din Sud.

4) Un ciclon mediteranean a provocat haos în Spania şi Franţa. Oraşele au fost inundate, iar mesele şi scaunele de la terase au fost luate pe sus de vânt.

5) O ucraineancă stabilită în Italia a fost păcălită de o vrăjitoare din Bucureşti. Femeia a încercat să-şi rezolve probleme din dragoste prin descântece, dar s-a ales cu o pagubă de 20.000 de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Update » Știrile zilei, 14 iunie 2023. Maraton de audieri în Parlamentul României, pentru învestirea Guvernului Ciolacu. Cei 18 miniştri propuşi au primit aviz favorabil