Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 17 ianuarie 2023. OMV Petrom a mărit pentru a doua oară în ultimele 4 zile preţul carburanţilor

Știrile zilei, 17 ianuarie 2023, prezentate de Olivia Păunescu.

Olivia Păunescu
de Olivia Păunescu

la 17.01.2023, 21:16

Olivia Păunescu
Olivia Păunescu

Știrile zilei, 17 ianuarie 2023

1) Un vehicul care transporta 25 de muncitori s-a răsturnat într-o carieră, în Gorj. Trei persoane au murit, iar alte zece au fost rănite.

2) OMV Petrom a mărit pentru a doua oară în ultimele 4 zile preţul carburanţilor. Măsura vine în contextul în care compania este în război cu statul român, după ce a refuzat să plăteasca taxa de solidaritate.

3) Aeronavele-spion trimise de NATO în România au aterizat astăzi pe Aeroportul Otopeni. Reprezentanţii Alianţei spun că au luat această decizie pentru că este nevoie să sporească prezenţa aeriană pe Flancul Estic.

4) Administrația Națională de Meteorologie a emis prima avertizare cod roșu de viscol. Alerta este valabilă din această seară, la altitudini de peste 1.800 de metri în Carpații Meridionali.

5) Un fost comandant al Grupului de mercenari Wagner a cerut azil în Norvegia. Tânărul a dezertat după ce, spune el, a fost martor la crime de război în Ucraina.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Update » Știrile zilei, 17 ianuarie 2023. OMV Petrom a mărit pentru a doua oară în ultimele 4 zile preţul carburanţilor