Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 17 mai 2022. Rusia a cumpărat fabricile Renault şi va produce Dacia Duster sub marca Lada

Știrile zilei, 17 mai 2022, prezentate de Mădălina Iacob.

Mădălina Iacob
de Mădălina Iacob

la 17.05.2022, 20:48

Mădălina Iacob îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Mădălina Iacob îți aduce cele mai importante știri ale zilei - Observator

Știrile zilei, 17 mai 2022

1) Sorin Oprescu a fost prins în Grecia. Fostul primar general a fost condamnat definitiv la 10 ani şi 8 luni de închisoare şi era dat în urmărire generală. Acesta a fost acuzat de luare de mită şi abuz în serviciu.

2) Românii care câştigă peste 4.000 de lei ar putea fi impozitaţi suplimentar. Discuţiile despre impozitul progresiv avansează în cadrul coaliţiei, iar PSD a cerut părerea Fondului Monetar Internaţional despre această măsură.

3) Legea offshore a primit raport favorabil în comisiile reunite din Camera Deputaţilor şi va intra la votul final. Deputaţii au respins amendamentele depuse de AUR şi USR. 

4) Renault şi-a vândut toate fabricile şi afacerile din Rusia, evaluate la 2,2 miliarde de euro, pentru suma simbolică de... o rublă. Statul rus a anunţat că va produce Dacia Duster sub marca Lada în uzinele cumpărate.

5) O româncă de 23 de ani a murit în Thailanda, în timp ce încerca să îşi facă un selfie pe marginea unei cascade. Tânăra a alunecat şi s-a lovit puternic la cap de o piatră.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Update » Știrile zilei, 17 mai 2022. Rusia a cumpărat fabricile Renault şi va produce Dacia Duster sub marca Lada