Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 17 martie 2022. Încă un pas spre dispariţa dosarului cu şină

Știrile zilei, 17 martie 2022, prezentate de Mădălina Iacob.

Mădălina Iacob
de Mădălina Iacob

la 17.03.2022, 18:29

Mădălina Iacob
Mădălina Iacob

Știrile zilei, 17 martie 2022

1) Rusia reacţionează după ce Curtea Internaţională de Justiţie i-a cerut să oprească bombardamentele din Ucraina. Kremlinul a transmis că nu va ţine cont de decizie şi că atacurile vor înceta doar atunci când vor ajunge la un acord cu Kievul.

2) De la izbucnirea invaziei ruse şi până acum, aproape 300 de refugiaţi ucraineni şi-au găsit joburi în România. Majoritatea lucrează în domenii precum producţia de cabluri auto sau servicii, unde la angajare este nevoie doar de o declaraţie pe proprie răspundere.

3) Un star al baletului rusesc a părăsit Teatrul Balşoi din Moscova în semn de protest pentru invadarea Ucrainei. Olga Smirnova spune că se simte ruşinată de Rusia şi că se va stabili la Amsterdam.

4) România va avea oficial un nou cult religios, care a aşteptat timp de 2 ani decizia de aprobare. Este vorba despre o ramură penticostală cu 70 de milioane de membri în toată lumea şi peste 100 de biserici la noi in ţară.

5) Încă un pas spre dispariţa dosarului cu şină, care se lasă eliminat cu greu din România. Legea care obligă instituţiile statului să-şi transmită documente între ele a fost pusă în dezbatere publică şi va trece apoi în procedură de urgenţă prin Parlament.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Update » Știrile zilei, 17 martie 2022. Încă un pas spre dispariţa dosarului cu şină