Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 19 august 2022. Accident grav surprins de camerele de supraveghere în Popeşti Leordeni

Știrile zilei, 19 august 2022, prezentate de Olivia Păunescu.

Olivia Păunescu
de Olivia Păunescu

la 20.08.2022, 02:19

Olivia Păunescu
Olivia Păunescu

Știrile zilei, 19 august 2022

1) România a expulzat un diplomat de la Ambasada Rusiei la București. Potrivit Ministerului Afacerilor Externe, bărbatul a fost declarat persona non grata şi a fost obligat să părăsească ţara în cursul săptămânii.

2) Accident grav surprins de camerele de supraveghere în Popeşti Leordeni. O femeie în vârstă de 73 de ani a murit la spital, după ce a fost lovită pe trecerea de pietoni de un poliţist aflat în timpul liber.

3) Celebrul Cazino din Constanţa a fost dezvelit parţial după doi ani de restaurare. Reabilitarea clădirii va costa 90 de milioane de lei, iar în prezent este terminată în proporţie de 57%.

4) Premierul Finlandei a făcut un test antidrog, după ce pe internet au apărut imagini în care se distrează la o petrecere. Membrii ai opoziţiei au acuzat-o de comportament indecent şi au sugerat chiar că ar fi consumat substanţe interzise.

5) Presa din Statele Unite publică imagini cu Angelina Jolie plină de vânătăi la mâini. Actriţa susţine că rănile i-au fost provocate de Brad Pitt în 2016, în timpul unui zbor cu un avion privat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Update » Știrile zilei, 19 august 2022. Accident grav surprins de camerele de supraveghere în Popeşti Leordeni