Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 19 iunie 2024. Vladimir Putin şi Kim Jong Un au semnat un acord de parteneriat strategic, în timpul întâlnirii din Coreea de Nord

Știrile zilei, 19 iunie 2024, prezentate de Olivia Păunescu.

Olivia Păunescu
de Olivia Păunescu

la 19.06.2024 , 19:16

Știrile zilei, 19 iunie 2024

1) Trei membri ai unei familii din Cluj au murit electrocutaţi într-o piscină din curtea casei. Aceştia au fost găsiţi fără viaţă de un vecin, alarmat că niciunul nu mai răspundea la telefon.

2) Klaus Iohannis decide joi dacă va continua cu candidatura la şefia NATO. În prezent, toate statele Alianţei, mai puţin România, îl susţin pe adversarul său, Mark Rutte.

Vezi și

3) Alertă în Constanţa, după ce un deţinut a evadat de la Penitenciarul Poarta Albă. Tânărul de 26 de ani este recidivist şi fusese condamnat pentru că a furat o maşină şi a condus-o fără a avea permis.

4) Vladimir Putin şi Kim Jong Un au semnat un acord de parteneriat strategic, în timpul întâlnirii din Coreea de Nord. Documentul prevede asistenţă reciprocă în caz de agresiune asupra uneia dintre părţi.

5) Justin Timberlake a fost eliberat din arest după ce a fost prins beat la volan. Artistul va reveni în faţa instanţei pe 26 iulie, pentru a depune mărturie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cât de uşor vă este să operaţi în sistemul e-Factura?
Observator » Update » Știrile zilei, 19 iunie 2024. Vladimir Putin şi Kim Jong Un au semnat un acord de parteneriat strategic, în timpul întâlnirii din Coreea de Nord