Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 2 august 2023. Portul Izmail a fost bombardat de ruşi în această dimineaţă. Atacul a avut loc la 15 kilometri de România

Știrile zilei, 2 august 2023, prezentate de Olivia Păunescu.

Olivia Păunescu
de Olivia Păunescu

la 02.08.2023, 19:30

Vezi și

Știrile zilei, 2 august 2023

1) Legea pensiilor speciale a fost declarată de CCR parțial neconstituțională. Dacă nu va fi corectată şi adoptată până la finalul lunii, România riscă să piardă miliarde de euro din bani europeni.

2) Portul Izmail a fost bombardat de ruşi în această dimineaţă. Atacul a avut loc la 15 kilometri de România, iar mai multe depozite şi o clădire administrativă au fost distruse.

3) Lovitură pentru micile afaceri din România. Guvernul pregăteşte taxe de trei ori mai mari pentru IMM-uri, lucru care ar putea duce la dispariţia multora dintre ele.

4) Managera spitalului din Urziceni, unde o gravidă a născut pe trotuar, a fost suspendată din funcţie. Primarul spune că a luat decizia la presiunea opiniei publice.

5) Donald Trump a fost inculpat pentru încercările de a influenţa rezultatul alegerilor prezidenţiale din 2020. Procurorii american îl acuză de "complot împotriva statului".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Update » Știrile zilei, 2 august 2023. Portul Izmail a fost bombardat de ruşi în această dimineaţă. Atacul a avut loc la 15 kilometri de România