Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 2 februarie 2024. Edilul din Botoşani este cercetat de DNA după ce şi-ar fi ajutat amanta să se angajeze la primărie

Știrile zilei, 2 februarie 2024, prezentate de Olivia Păunescu.

Olivia Păunescu
de Olivia Păunescu

la 02.02.2024, 19:54

Vezi și

Știrile zilei, 2 februarie 2024

1) Edilul din Botoşani este cercetat de DNA după ce şi-ar fi ajutat amanta să se angajeze la primărie. Cel care a făcut denunţul este chiar soţul femeii.

2) Fraudă uriaşă cu poliţe RCA. Zeci de ambulanţe şi maşini ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ar fi circulat cu asigurări false, iar un broker a fost reţinut în acest dosar.

3) O femeie de 78 de ani a fost surprinsă de radar cu 118 kilometri pe oră într-o localitate din Bacău. Şoferiţa a rămas fără permis şi a fost amendată cu 3.300 de lei.

4) Un tânăr afgan a fost înjunghiat mortal pe o stradă din Timişoara. Poliţia a reţinut şase pakistanezi în acest caz şi a făcut percheziţii la domiciliul lor.

5) Un asteroid cât un zgârie-nori va trece astăzi pe lângă Pământ. Oamenii de ştiinţă spun însă că nu este niciun motiv de îngrijorare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Update » Știrile zilei, 2 februarie 2024. Edilul din Botoşani este cercetat de DNA după ce şi-ar fi ajutat amanta să se angajeze la primărie