Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 2 ianuarie 2023. Bacşişul pe bon, teroarea patronilor; Zboruri anulate sau întâziate pe aeroportul din Cluj Napoca

Știrile zilei, 2 ianuarie 2023, prezentate de Olivia Păunescu.

Olivia Păunescu
de Olivia Păunescu

la 05.01.2023, 13:44

Olivia Păunescu

Știrile zilei, 2 ianuarie 2023

1) Episod dramatic într-un mall din Constanţa. Un copil rămas inert după ce s-a înecat cu mâncare a primit ajutorul unui medic care se afla din întâmplare acolo. Iniţial, oamenii s-au împotrivit.

2) Zboruri anulate sau întâziate şi nervi întinşi la maximum pe aeroportul din Cluj Napoca. Sute de oameni au rămas blocaţi în aer şi la sol din cauza ceţii dense.

3) Preţul de referinţă al gazelor a ajuns la cel mai scăzut nivel din februarie 2022 încoace. Totul pe fondul temperaturilor ridicate şi al alternativelor de import găsite de europeni.

4) Bacşişul pe bon, teroarea patronilor. Legea care a intrat în vigoare de ieri, 1 ianuarie, provoacă deja discuţii şi nemulţumiri pentru că multe localuri nu au introdus rubrica pe nota de plată.

5) Şi misiune contracronometru pentru salvarea unui copil în Vietnam. Zeci de oameni se chinuie de două zile să scoată dintr-o groapă de 35 de metri un băiat de 10 ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Update » Știrile zilei, 2 ianuarie 2023. Bacşişul pe bon, teroarea patronilor; Zboruri anulate sau întâziate pe aeroportul din Cluj Napoca