Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 2 martie 2022. Taximetrişti români "fără scrupule", amendaţi pentru curse cu refugiaţi ucraineni

Știrile zilei, 2 martie 2022, prezentate de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 02.03.2022, 16:28

Ioana Scărlătescu îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Ioana Scărlătescu îți aduce cele mai importante știri ale zilei - Observator

Știrile zilei, 2 martie 2022

1) Refugiaţii din Ucraina care ajung în ţara noastră îşi vor putea găsi un loc de muncă mai uşor. Aceştia pot lucra fără aviz de angajare timp de 9 luni, conform unui anunţ făcut de autorităţi.

2) Indicele ROBOR la 3 luni, în funcţie de care se calculează majoritatea creditelor în lei, a ajuns la 3,91 la sută pe an. Aceasta este cea mai ridicată valoare din 9 august 2013.

3) România va aloca mai mulţi bani din PIB pentru apărare, conform unei măsuri discutate în Consiliul Suprem de Apărare a Ţării. Florin Cîţu a anunţat însă că suplimentarea se va face abia anul viitor.

4) Valeriu Gheorghiţă a fost înlocuit de Andrei Baciu în funcţia de coordonator al campaniei naţionale de vaccinare. Gheorghiţă va prelua funcţia de manager al Spitalului Serviciului Român de Informaţii.

5) Un taximetrist din Bucureşti a fost amendat cu 10.000 de lei după ce a încercat să negocieze cursa cu trei refugiaţi din Ucraina. Poliţia Locală a anunţat că există, din păcate, printre noi şi oameni fără scrupule.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Update » Știrile zilei, 2 martie 2022. Taximetrişti români "fără scrupule", amendaţi pentru curse cu refugiaţi ucraineni