Antena Meniu Search
x

Valeriu Gheorghiţă, eliberat din funcţia de preşedinte al Comitetului de Coordonare a Vaccinării. Cine îl va înlocui

Premierul Nicolae Ciucă a decis, marţi, încetarea calităţii de preşedinte al Comitetului de coordonare a vaccinării a lui Valeriu Gheorghiţă. Acesta va fi înlocuit de Andrei Baciu, care a deţinut funcţia de vicepreşedinte.

De Redactia Observator la 01.03.2022, 22:16
Valeriu Gheorghiţă, eliberat din funcţia de preşedinte al Comitetului de Coordonare a Vaccinării. Cine îl va înlocui
- Hepta

În Monitorul Oficial a fost publicată, marţi seară, decizie privind încetarea calităţii de preşedinte al Comitetului naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva SARS-CoV-2 acordate lui Valeriu Gheorghiţă, şef al Centrului Medical de Intervenţie Epidemiologică la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar „Dr. Carol Davila”.  

Totodată, a fost publicată şi decizia premierului de eliberare din funcţie a vicepreşedintelui acestui organism, Andrei Baciu.  

O altă decizie a premierului Nicolae Ciucă vizează desemnarea lui Andrei Baciu, secretar de stat la Ministerul Sănătăţii, în calitate de preşedinte al Comitetului naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea împotriva SARS-CoV-2.  

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Sanatate » Valeriu Gheorghiţă, eliberat din funcţia de preşedinte al Comitetului de Coordonare a Vaccinării. Cine îl va înlocui