Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Știrile zilei, 20 mai 2022. Cum verifici maşina-second hand la RAR înainte să o cumperi; Furtuni în vestul Europei

Știrile zilei, 20 mai 2022, prezentate de Mădălina Iacob.

de Mădălina Iacob

la 20.05.2022 , 22:10

Mădălina Iacob îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Mădălina Iacob îți aduce cele mai importante știri ale zilei - Observator

Știrile zilei, 20 mai 2022

1) Moarte învăluită în mister a unui pompier din Argeş. Bărbatul în vârstă de 47 de ani a murit în timpul unei intervenţii de rutină, după ce un coleg a trecut cu autospeciala peste el. Procurorii militari au cerut o expertiză.

Articolul continuă după reclamă

2) Doi români care au mers într-o călătorie în Germania au aflat că şcoala nu e opţională. Părinţii au fost opriţi pe aeroport şi reclamaţi autorităţilor din România că au luat copiii cu ei în timpul şcolii.

3) Registrul Auto Român devine şi consultant tehnic pentru cei care vor să îşi cumpere o maşină second-hand. Mecanicii RAR vor verifica dacă proprietarul actual a omis să declare defecţiunile vehiculului.

4) 13 urşi din Covasna urmează să fie împuşcaţi. Decizia a fost luată de autorităţi, după ce zeci de localnici au reclamat că sălbăticiunile le distrug gospodăriile şi le ucid animalele.

5) Vremea s-a dezlănţuit în vestul Europei. Germania, Olanda şi Belgia au fost ţintele furtunilor, iar pagubele au fost pe măsură. Grindina, rafalele de vânt şi ploaia abundentă au îngreunat munca autorităţilor.

Mădălina Iacob Like

De la prima transmisiune live, la înâlnirea cu Papa Francisc, funeraliile Reginei Elisabeta a doua, încoronarea regelui Charles şi până la ceremonia luminii sfinte din Ierusalim, meseria de jurnalist mă surprinde şi mă învaţă întotdeauna câte ceva. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Update » Știrile zilei, 20 mai 2022. Cum verifici maşina-second hand la RAR înainte să o cumperi; Furtuni în vestul Europei