Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 20 septembrie 2023. Percheziţii la Institutul "Marius Nasta" din Capitală. Mai mulţi medici sunt suspectaţi că refuzau să opereze dacă nu primeau şpaga cerută

Știrile zilei, 20 septembrie 2023, prezentate de Olivia Păunescu.

Olivia Păunescu
de Olivia Păunescu

la 20.09.2023, 19:49

Vezi și

Știrile zilei, 20 septembrie 2023

1) Percheziţii la Institutul "Marius Nasta" din Capitală. Mai mulţi medici sunt suspectaţi că refuzau să opereze dacă nu primeau şpaga cerută.

2) Guvernul pregăteşte zilele acestea Ordonanţa de Urgenţă pentru noile măsuri fiscale. Proiectul ar putea suferi modificări, după ce UDMR nu a fost de acord cu unele propuneri.

3) Sorin Grindeanu anunţă schimbări majore la TAROM, pentru a salva compania. Ministrul Transporturilor a declarat că nu a mai vazut vreo instituţie cu mai mulţi angajaţi "neamuri ei între ei".

4) Călin Donca a fost arestat şi lăsat fără Lamborghini de procurorii care i-au pus sechestru. Milionarul este acuzat de evaziune fiscală şi manipularea pieţei de capital.

5) Amazon va angaja 250.000 de lucrători pentru perioada sărbătorilor de iarnă. În plus, compania a promis şi că le va mări salariile angajaţilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Update » Știrile zilei, 20 septembrie 2023. Percheziţii la Institutul "Marius Nasta" din Capitală. Mai mulţi medici sunt suspectaţi că refuzau să opereze dacă nu primeau şpaga cerută