Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 21 decembrie 2023. Atac armat la o universitate din centrul oraşului Praga, soldat cu 10 morţi

Știrile zilei, 21 decembrie 2023, prezentate de Mihaela Călin.

Mihaela Călin
de Mihaela Călin

la 21.12.2023, 19:21

Vezi și

Știrile zilei, 21 decembrie 2023

1) Atac armat la o universitate din centrul oraşului Praga, soldat cu 10 morţi şi mai mulţi răniţi grav. Poliţia anunţă că agresorul a fost eliminat.

2) Legea prin care evaziunea sub un milion de euro este dezincriminată a fost reclamată de opoziţie la Curtea Constituţională. Judecătorii vor da o decizie anul viitor, pe 7 februarie.

3) Alertă de vreme severă în aproape toată ţara. Meteorologii susţin că vom avea parte de ninsori şi viscol până vineri la prânz.

4) Simona Halep îl atacă pe fostul antrenor Patrick Mouratoglou, într-un interviu pentru Paris Match. Sportiva de 32 de ani spune că scandalul de dopaj i-a distrus toată cariera.

5) Kievul cheamă la război toţi bărbaţii plecaţi în străinătate. Ministrul ucrainean al Apărării a precizat însă că nu vor exista sancţiuni pentru cei care refuză.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Update » Știrile zilei, 21 decembrie 2023. Atac armat la o universitate din centrul oraşului Praga, soldat cu 10 morţi