Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 21 iunie 2022. Educaţie pentru sănătate, în noul an şcolar

Știrile zilei, 21 iunie 2022, prezentate de Mădălina Iacob.

Mădălina Iacob
de Mădălina Iacob

la 21.06.2022, 22:10

Mădălina Iacob îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Mădălina Iacob îți aduce cele mai importante știri ale zilei - Observator

Știrile zilei, 21 iunie 2022

1) Liderii UE se reunesc la Bruxelles pentru a discuta planurile de reconstrucţie a Ucrainei. Conform Băncii Europene de Investiţii, Kievul ar putea avea nevoie de o asistenţă de până la o mie de miliarde de euro.

2) Deputaţii au decis ca educaţia sexuală să fie studiată în şcolile din România. Materia va fi predată elevilor mai mari de clasa a opta, dar doar cu acordul scris al părinţilor. 

3) Ministerul Sănătăţii a confirmat un nou caz de variola maimuţei, al cincilea în România. Pacientul este un bărbat de 37 de ani, care are o formă uşoară a bolii şi este izolat la domiciliu.

4) Peste 120.000 de georgieni au ieșit în stradă pentru a cere aderarea țării la Uniunea Europeană. Mitingul vine după ce Executivul european a recomandat ca Georgiei să i se ofere doar "perspectiva de a deveni membru al Uniunii"

5) Subprefectul județului Sălaj a murit după ce acoperișul unui foișor s-a prăbușit peste el din cauza vântului. Virgil Ţurcaş se afla la un eveniment oficial în care se discuta despre problema gestionării deşeurilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Update » Știrile zilei, 21 iunie 2022. Educaţie pentru sănătate, în noul an şcolar