Antena Meniu Search
x

Subprefectul județului Sălaj a murit, după ce acoperișul unui foișor s-a prăbușit peste el din cauza vântului

Sfârșit dramatic pentru subprefectul județului Sălaj. Aflat la un eveniment oficial în care se discuta despre problema gestionării deşeurilor, Virgil Ţurcaş a murit după ce acoperișul unui foișor s-a prăbușit peste el din cauza vântului. Alte trei persoane au fost rănite în urma incidentului. 

de Redactia Observator

la 21.06.2022, 17:41

Vezi și

Incidentul a avut loc în localitatea Hurez, informează reporterul Observator Alex Prunean. Virgil Ţurcaş, în vârstă de 53 de ani, a fost găsit în stare critică de cei de la ISU Sălaj. În ciuda eforturilor făcute de medici, pentru subprefect nu s-a mai putut face nimic decât să se declare decesul. 

Celelalte trei victime au primit îngrijiri medicale la fața locului și nu a fost nevoie să fie transportate la spital. În total patru persoane au fost prinse sub foișorul care s-a prăbușit. 

A murit în timpul unui eveniment

„Imediat după nefericitul incident, subprefectul a fost preluat de către echipajul de Terapie Intensivă Mobilă (TIM) Zalău şi a fost transportat la Horoatu Crasnei pentru a fi preluat de către elicopterul SMURD. În ciuda eforturilor cadrelor medicale prezente la faţa locului, care au încercat stabilizarea sa mai multe zeci de minute, acesta a fost declarat decedat”, spune Lucian Andrei Jacodi, purtătorul de cuvânt al ISU Sălaj, potrivit Mediafax.

Virgil Ţurcaş participa, în calitate de invitat, alături de alte oficialităţi judeţene şi primari, la o întâlnire a ADI Sălaj Ecodes, privind problema gestionării deşeurilor în Sălaj. Acoperișul unui foișor din localitatea Hurez, județul Sălaj, în care se aflau mai multe persoane care participau la un eveniment s-a prăbușit marți din cauza vântului. Trei persoane au fost rănite, iar una a decedat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Subprefectul județului Sălaj a murit, după ce acoperișul unui foișor s-a prăbușit peste el din cauza vântului