Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 22 decembrie 2023. Presa din Cehia a publicat portretul individului care a ucis 14 persoane, în Praga

Știrile zilei, 22 decembrie 2023, prezentate de Olivia Păunescu.

Olivia Păunescu
de Olivia Păunescu

la 22.12.2023, 19:45

Vezi și

Știrile zilei, 22 decembrie 2023

1) Presa din Cehia a publicat portretul individului care a ucis 14 persoane, în Praga. Tânărul era student al facultăţii unde a comis masacrul, iar înainte de atac şi-a împuşcat mortal tatăl.

2) Furtuna Pia, care a făcut ravagii în vestul Europei, a ajuns în România. Meteorologii spun că în următoarele trei zile vom avea parte de ninsori şi viscol în aproape toată ţara.

3) Au apărut primele imagini cu tragedia de la Odorheiu Secuiesc. Camerele de supraveghere din zonă au surprins momentul în care peretele clădirii internatului se prăbuşeşte.

4) Pedeapsă record dată de judecătorii din România. Bărbatul din Braşov care a răpit şi violat două fetiţe a primit 35 de ani de închisoare.

5) Olanda a dat verde intrării Bulgariei în Schengen cu drepturi depline. În acest moment, doar Austria se mai opune aderării României şi vecinilor din Sud.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Update » Știrile zilei, 22 decembrie 2023. Presa din Cehia a publicat portretul individului care a ucis 14 persoane, în Praga