Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 23 mai 2023. Evaluarea Naţională pentru clasa a VI-a a fost amânată, în urma grevei profesorilor

Știrile zilei, 23 mai 2023, prezentate de Olivia Păunescu.

Olivia Păunescu
de Olivia Păunescu

la 24.05.2023 , 12:19

Știrile zilei, 23 mai 2023

1) Evaluarea Naţională pentru clasa a VI-a a fost amânată, în urma grevei profesorilor. Sindicaliştii spun că mediile nu vor fi încheiate dacă nu vor ajunge la o înţelegere cu Guvernul.

2) Curtea Europeană a drepturilor omului obligă România să recunoască familiile homosexuale. Purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortodoxe susţine că decizia afectează ordinea spirituală şi morală din societate.

Vezi și

3) Primarul din Corbeanca a fost arestat preventiv pentru corupţie. Valeriu Anton este urmărit penal într-un dosar privind retrocedări de terenuri.

4)  Vladimir Putin va fi arestat dacă ajunge în Republica Moldova. Avertismentul a venit din partea Maiei Sandu, care a anunţat că va respecta mandatul emis de Curtea Penală Internaţională.

5) Ray Stevenson a încetat din viaţă la 58 de ani. Actorul britanic era cunoscut pentru rolurile din producţii precum ''Thor'', ''Roma'' sau ''Star Wars''.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cum se termină diseară meciul România - Olanda?
Observator » Update » Știrile zilei, 23 mai 2023. Evaluarea Naţională pentru clasa a VI-a a fost amânată, în urma grevei profesorilor