Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 24 aprilie 2023. Bărbatul care l-a înjunghiat pe patronul Nuba a fost dat în urmărire internaţională

Știrile zilei, 24 aprilie 2023, prezentate de Olivia Păunescu.

Olivia Păunescu
de Olivia Păunescu

la 24.04.2023, 19:09

Vezi și

Știrile zilei, 24 aprilie 2023

1) Bărbatul care l-a înjunghiat pe patronul Nuba a fost dat în urmărire internaţională. După atac, agresorul a profitat de reacţia întârziată a autorităţilor române şi a plecat în altă ţară.

2) Parlamentarii vor introducerea unor măsuri mai dure în şcoli. După ce acum câteva zile au votat pentru posibilitatea ca elevii să fie exmatriculaţi, astăzi le-au interzis să mai vină cu telefoanele la ore.

3) Alertă cu bombă de la Curtea de Apel Bucureşti. Un bărbat a anunţat la 112 că a amplasat un dispozitiv explozibil la sediul instituţiei, însă pirotehniştii au stabilit după câteva ore că informaţia nu se confirmă.

4) Incident violent, noaptea trecută, în zona unui campus studenţesc din Cluj-Napoca. O bătaie începută de doi tineri într-un bar s-a mutat în mijlocul străzii, printre trecători.

5) Un avion Boeing a aterizat de urgenţă pe un aeroport din Statele Unite, după ce a lovit un stol de păsări. Momentul a fost surprins de unul dintre pasageri, care a filmat cum motorul ia foc după impact.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Update » Știrile zilei, 24 aprilie 2023. Bărbatul care l-a înjunghiat pe patronul Nuba a fost dat în urmărire internaţională