Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 25 aprilie 2023. Bugetarii care au venituri mai mari decât președintele țării ar putea fi impozitați suplimentar

Știrile zilei, 25 aprilie 2023, prezentate de Olivia Păunescu.

Olivia Păunescu
de Olivia Păunescu

la 25.04.2023, 19:44

Vezi și

Știrile zilei, 25 aprilie 2023

1) Bugetarii care au venituri mai mari decât președintele țării ar putea fi impozitați suplimentar. Propunerea vine de la liderul PSD Marcel Ciolacu, pentru a face economii la buget.

2) Sentinţă definitivă pentru Gheorghe Moroşan, bărbatul care a ucis doi muncitori în apartament. Individul a fost condamnat la 30 de ani de închisoare, iar soţia sa, la 12 ani, pentru complicitate.

3) Ucraina ar fi plănuit atacuri pe teritoriul Rusiei, la împlinirea a un an de la invazie, potrivit presei americane. Kievul a renunţat la idee după ce Washingtonul s-a opus categoric.

4) Joe Biden va candida din nou la alegerile prezidenţiale, în 2024. Dacă va fi ales din nou, liderul de la Casa Albă va avea 86 de ani la sfârşitul unui al doilea mandat.

5) Un primar din Timiș a fost la un pas să fie bătut de localnici, deşi a venit la lucru cu bodyguarzi. Oamenii s-au adunat în faţa instituţiei pentru a-i reproşa cum a gestionat localitatea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Update » Știrile zilei, 25 aprilie 2023. Bugetarii care au venituri mai mari decât președintele țării ar putea fi impozitați suplimentar