Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 25 iunie 2021. CNSU a actualizat lista "ţărilor roşii"; Simona Halep ratează prezenţa la Wimbledon

Știrile zilei, 25 iunie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 25.06.2021, 22:19

Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Știrile zilei, 25 iunie 2021

1) Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a actualizat lista statelor considerate cu risc epidemiologic. 23 de ţări se află pe lista roşie, care implică măsuri speciale pentru călători la sosirea în România.

2) Simona Halep a anunţat că nu va participa la turneul de Mare Şlem de la Wimbledon. Jucătoarea din tenis nu s-a refăcut complet după o accidentare la gleznă şi nu îşi va putea apăra astfel titlul câştigat în 2019.

3) Un ciclon a produs o tornadă devastatoare în Cehia, care a rănit peste o sută de oameni şi a distrus sute de case. Fenomenul neobişnuit pentru Europa s-a produs în sud-estul ţării.

4) Ion Ghiţulescu, creatorul celebrei emisiuni "Fotbal minut cu minut", a murit la vârsta de 90 de ani. Comentatorul de radio era considerat unul dintre cei trei corifei ai presei sportive, alături de Ioan Chirilă şi Cristian Ţopescu.

5) Ferrari a prezentat un nou automobil hibrid de serie, cu preţ de pornire de 270 de mii de euro. Modeul 296 GTB face parte din strategia companiei italiene de trecere la era vehiculelor electrice. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Update » Știrile zilei, 25 iunie 2021. CNSU a actualizat lista "ţărilor roşii"; Simona Halep ratează prezenţa la Wimbledon