Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 27 aprilie 2022. Şoferii cu poliţe RCA de la City Insurance, obligaţi să îşi facă noi asigurări

Știrile zilei, 27 aprilie 2022, prezentate de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 27.04.2022, 17:56

Ioana Scărlătescu îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Ioana Scărlătescu îți aduce cele mai importante știri ale zilei - Observator

Știrile zilei, 27 aprilie 2022

1) Nicolae Ciucă a făcut o vizită oficială în Ucraina, unde a avut o întâlnire cu preşedintele Volodimir Zelenski. Premierul României a fost însoţit de Marcel Ciolacu şi Bogdan Aurescu, dar nu şi de Florin Cîţu.

2) Gazprom a anunţat că opreşte livrările de gaze către Polonia şi Bulgaria, după ce ambele ţări au refuzat să plătească în ruble. Preşedintele Comisiei Europene acuză Rusia că şantajează energetic blocul comunitar.

3) Nicolae Ciucă a anunţat că România nu a vândut muniţie de tip sovietic Ucrainei. Premierul spune însă că ţara noastră va analiza solicitările pe care guvernul de la Kiev le va înainta privind ajutorul armat.

4) Şoferii cu asigurări auto de la City Insurance mai au doar două săptămâni la dispoziţie să îşi reînnoiască poliţele RCA. După 11 mai aceştia vor răspunde pentru eventualele daune provocate în trafic şi pot fi amendaţi.

5) Internetul a fost întrerupt în mai multe oraşe din Franţa. Mai multe acte de vandalism au afectat reţeaua de fibră optică, iar autorităţile vorbesc despre "acte maliţioase bine structurate" şi chiar sabotaj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Update » Știrile zilei, 27 aprilie 2022. Şoferii cu poliţe RCA de la City Insurance, obligaţi să îşi facă noi asigurări