Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 27 aprilie 2023. Doi poliţişti de la Rutieră au fost prinşi în timp ce luau mită, pe Calea Dorobanţilor

Știrile zilei, 27 aprilie 2023, prezentate de Olivia Păunescu.

Olivia Păunescu
de Olivia Păunescu

la 27.04.2023, 19:30

Vezi și

Știrile zilei, 27 aprilie 2023

1) Doi poliţişti de la Rutieră au fost prinşi în timp ce luau mită, pe Calea Dorobanţilor. Unul dintre agenţi este şi lider de sindicat.

2) Cresc taxele şi impozitele în Bucureşti de la anul. Consiliul General a votat majorări de 14%, calculate pe baza ratei inflaţiei.

3) Eleva din Cluj care s-a înecat la şcoală cu un jeleu este ţinută în viaţă de aparate. Primul echipaj care a sosit la faţa locului nu a putut să o ajute pe fetiţă, deoarece medicii nu aveau la ei laringoscop.

4) Un val de frig va cuprinde România, la final de aprilie. Meteorologii anunţă că în unele zone din ţară temperaturile vor scădea până la -4 grade Celsius.

5) Rusia mai are bani pentru războiul din Ucraina cel puţin încă un an. Serviciile de informaţii americane susţin că sancţiunile au afectat economia Moscovei, însă oligarhii cu averi uriaşe încă îl susţin pe Putin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Update » Știrile zilei, 27 aprilie 2023. Doi poliţişti de la Rutieră au fost prinşi în timp ce luau mită, pe Calea Dorobanţilor