Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 28 aprilie 2023. Șeful Poliției Călare din Iași a fost arestat pentru 30 de zile

Știrile zilei, 28 aprilie 2023, prezentate de Olivia Păunescu.

Olivia Păunescu
de Olivia Păunescu

la 28.04.2023, 20:07

Vezi și

Știrile zilei, 28 aprilie 2023

1) Petrecaretii de pe litoral au dat startul distractiei de 1 Mai inca dinaintea weekendului. Cele doua mari festivaluri care au loc simultan asteapta peste 75 de mii de vizitatori. Politistii de la antidrog sunt cu ochii in patru.

2) Politistii de la Brigada Rutiera prinsi in flagrant de colegi in timp ce luau mita au fost retinuti pentru 24 de ore. Procurorii spun ca cei doi agenti vanau masini de lux si mai ales soferi femei sau cetateni straini.

3) Seful Politiei Călare din Iasi a fost arestat pentru 30 de zile. Barbatul acuzat de viol a sustinut in fata magistratilor ca este victima unei razbunari, dar nu a scapat de arestul preventiv.

4) Atac devastator al rusilor in Ucraina. Cel putin 16 oameni, printre care si un copil de 3 ani, au murit dupa ce Rusia a lansat un atac brutal cu rachete asupra mai multor orase.

5) Si Donald Trump le-a promis sustinatorilor sai ca il va zdrobi pe Joe Biden la alegerile din 2024. Fostul presedinte american crede ca Statele Unite vor intra in anarhie daca el nu ajunge din nou la Casa Alba.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Update » Știrile zilei, 28 aprilie 2023. Șeful Poliției Călare din Iași a fost arestat pentru 30 de zile