Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Update Știrile zilei, 28 august 2024. Bărbat de 50 de ani, înjunghiat în spate de copilul de 13 ani, dintr-un centru de plasament

Știrile zilei, 28 august 2024, prezentate de Mihaela Călin. 

de Mihaela Călin

la 28.08.2024 , 19:31

Știrile zilei, 28 august 2024

1) Informaţii şocante în cazul bărbatului înjunghiat într-o staţie de tramvai din Bucureşti. Autorul atacului este un copil de 13 ani, dintr-un centru de plasament.

2) Armata Română a pregătit Legea prin care vom cumpăra avioane F-35 de la Statele Unite. Valoarea contractului se ridică la 6,5 miliarde de dolari.

Vezi și

3) Natalia Intotero a fost externată din spital, după accidentul suferit ieri. Ministrul Familiei le-a mulţumit celor care s-au rugat pentru ea şi personalului de la ambulanţă.

4) Mesajele RO-Alert vor fi trimise în curând şi pe televizor, e-mail sau SMS. Modificarea va intra în vigoare până la sfârşitul acestui an.

5) Noi audieri în dosarul lui Alfred Bulai, acuzat de hărţuire sexuală şi abuz. O fostă studentă, care ar fi avut o relaţie apropiată cu profesorul, a fost chemată la poliţie să dea declaraţii.

Mihaela Călin Like

Am învățat, ca jurnalist, mai ales în anii din urmă, când fenomenul fake news pare că acaparează toate canalele de comunicare, că, uneori, contează mai puțin ce se spune, ci mai degrabă CINE spune.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Update » Știrile zilei, 28 august 2024. Bărbat de 50 de ani, înjunghiat în spate de copilul de 13 ani, dintr-un centru de plasament