Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 28 iunie 2023. Cumulul pensie-salariu a fost interzis în Parlament, însă nu pentru toată lumea

Știrile zilei, 28 iunie 2023, prezentate de Olivia Păunescu.

Olivia Păunescu
de Olivia Păunescu

la 28.06.2023, 20:03

Vezi și

Știrile zilei, 28 iunie 2023

1) Adolescentul care a înjunghiat doi tineri în Grădina Botanică din Craiova a fost reţinut. O fată de 14 ani a murit în urma rănilor, în timp ce iubitul ei este în stare gravă la spital.

2) Cumulul pensie-salariu a fost interzis în Parlament, însă nu pentru toată lumea. Printre cei care se vor bucura în continuare de acest beneficiu se numără fostul premier Nicolae Ciucă sau Mugur Isărescu.

3) Astăzi a avut loc cea de-a treia probă din cadrul examenului de Bacalaureat. Elevii au avut de ales între zece materii, printre care Biologie, Geografie sau Chimie.

4) Medii mai slabe în acest an faţă de 2022 la Evaluarea Naţională. Doar 76% din elevi au reuşit să ia note peste 5 la examen, cu 6 procente mai puţin decât anul trecut.

5) Trafic blocat la metrou după ce o persoană a căzut pe şine, la staţia Aviatorilor. Autorităţile suspectează că este vorba de o sinucidere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Update » Știrile zilei, 28 iunie 2023. Cumulul pensie-salariu a fost interzis în Parlament, însă nu pentru toată lumea