Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 29 aprilie 2022. România, ţinta unor atacuri cibernetice; Cum va fi vremea de 1 mai

Știrile zilei, 29 aprilie 2022, prezentate de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 29.04.2022, 17:39

Ioana Scărlătescu îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Ioana Scărlătescu îți aduce cele mai importante știri ale zilei - Observator

Știrile zilei, 29 aprilie 2022

1) Siteurile guvernamentale din România au fost ţinta unui val de atacuri cibernetice. Acestea au fost revendicate de grupul pro-rus KILLNET şi vin la scurt timp după ce ţara noastră a afirmat că e pregătită să livreze armament Ucrainei.

2) O alertă cu bombă pe Aeroportul Otopeni a pus pe jar autorităţile. Brigada antitero a Serviciului Român de Informaţii a intervenit la bordul unei aeronave care urma să ajungă la Munchen. Din fericire, alarma a fost una falsă.

3) În avion se afla însă şi primarul sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, care a fost ridicat de procurorii anticorupţie. Edilul se pregătea să plece din ţară cu patru zile înainte de decizia finală din dosarul Colectiv.

4) Polonia şi ţările baltice au cerut NATO să suplimenteze securitatea pe teritoriile lor. Acestea spun că vor să poată rezista oricărei tentative de agresiune a Rusiei şi Belarusului şi să-şi poată proteja teritoriile.

5) Cei care vor petrece ziua liberă de 1 Mai la mare vor avea parte de o zi fără ploaie, dar cu puţin vânt. În schimb, cei care vor merge la munte trebuie să se pregătească şi pentru precipitaţii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Update » Știrile zilei, 29 aprilie 2022. România, ţinta unor atacuri cibernetice; Cum va fi vremea de 1 mai