Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Știrile zilei, 29 august 2024. Consulul Ungariei la Bucureşti a murit într-un grav accident care a avut loc pe autostrada A1

Știrile zilei, 29 august 2024, prezentate de Olivia Păunescu.

de Olivia Păunescu

la 30.08.2024 , 10:10

Știrile zilei, 29 august 2024

1) Încă un scandal zguduie sistemul de sănătate. Șase medici chirurgi oncologi de la Spitalul Municipal de Urgenţă din Timişoara sunt acuzați că ar fi primit mită de la bolnavi de cancer.

(2) Consulul Ungariei la Bucureşti a murit într-un grav accident care a avut loc pe autostrada A1. Impactul s-a produs după ce un camion care transporta lemne a intrat pe contrasens.

Vezi și

3) A fost aprobat calendarul final al examenului de Bacalaureat 2025. Probele scrise încep pe 10 iunie, iar elevii vor avea pauză între materii.

4) Kamala Harris și-a mărit avansul față de Donald Trump, potrivit ultimului sondaj. Înlocuitoarea lui Joe Biden are în acest moment patru procente în plus.

5) Ucraina le-a cerut aliaţilor occidentali permisiunea pentru a lovi mai adânc ţinte din Rusia. Marea Britanie şi Franţa sunt de acord, însă Statele Unite şi Germania se opun.

Olivia Păunescu Like

Responsabilitate! Este primul cuvânt care îmi vine în minte, atunci când mă gândesc ce implică meseria de jurnalist, un job pe care l-am îmbrăţişat şi care m-a îmbrăţişat, la rândul lui, semn că lucrurile bune în viaţă se întâmplă...

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Update » Știrile zilei, 29 august 2024. Consulul Ungariei la Bucureşti a murit într-un grav accident care a avut loc pe autostrada A1