Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 29 decembrie 2023. Patronul Fermei Dacilor nu a vorbit până acum cu anchetatorii şi le-a cerut un răgaz pentru a-şi reveni din şoc

Știrile zilei, 29 decembrie 2023, prezentate de Mihaela Călin.

Mihaela Călin
de Mihaela Călin

la 29.12.2023, 19:39

Vezi și

Știrile zilei, 29 decembrie 2023

1) Patronul Fermei Dacilor nu a vorbit până acum cu anchetatorii şi le-a cerut un răgaz pentru a-şi reveni din şoc. Cornel Dinicu şi-a pierdut băiatul de 11 ani în tragedia de acum trei zile.

2) Atac devastator al Rusiei în Ucraina. Cel puţin 23 de persoane au murit, după ce Moscova a lovit mai multe oraşe cu 158 de rachete şi drone.

3) Trotinetele și bicicletele electrice vor avea nevoie de RCA. Guvernul a adoptat proiectul de lege în şedinţa de vineri.

4) Un copil a fost găsit electrocutat, vineri după-amiaza, în Gara Focșani. Prietenul său, care a fost martor la incident, a făcut un atac de panică în urma şocului.

5) Accident în curtea Spitalului Victor Babeş din Timişoara. O femeie a confundat frâna cu accelaraţia şi s-a înfipt într-un pom.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Update » Știrile zilei, 29 decembrie 2023. Patronul Fermei Dacilor nu a vorbit până acum cu anchetatorii şi le-a cerut un răgaz pentru a-şi reveni din şoc