Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 3 ianuarie 2023. România se confruntă cu cel mai agresiv val de viroze din ultimul deceniu

Știrile zilei, 3 ianuarie 2023, prezentate de Olivia Păunescu.

Olivia Păunescu
de Olivia Păunescu

la 05.01.2023, 13:44

Olivia Păunescu

Știrile zilei, 3 ianuarie 2023

1) După ce au petrecut Revelionul în arest, controversaţii fraţi Andrew şi Tristan Tate mai primesc o lovitură. Anchetatorii DIICOT au început ridicarea celor 33 de maşini de lux ale acestora.

2) Proiectantul Pasajului Unirii, chemat să dea explicaţii după accidentul soldat cu moartea unui turist din Grecia. O comisie specială va stabili dacă e nevoie de "corecturi" ale lucrării.

3) România se confruntă cu cel mai agresiv val de viroze din ultimul deceniu, spun autorităţile. Din acest motiv, camerele de gardă sunt pline de pacienţi, iar unele farmacii au rămas fără stocuri.

4) Anul a început cu aglomeraţie la Cluj. Şapte ore au stat oamenii la ghişeele primăriei pentru a depune cererile pentru obţinerea unui loc de parcare.

5) Summit UE-Ucraina la Kiev. Liderii blocului european se întâlnesc cu Volodimir Zelenski chiar în capitala Ucrainei, vizată încă de bombardamentele armatei lui Putin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Update » Știrile zilei, 3 ianuarie 2023. România se confruntă cu cel mai agresiv val de viroze din ultimul deceniu