Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 3 mai 2023. Atac cu drone în inima Moscovei. Rusia susţine că Ucraina a încercat noaptea trecută să îl asasineze pe Vladimir Putin

Știrile zilei, 3 mai 2023, prezentate de Olivia Păunescu.

Olivia Păunescu
de Olivia Păunescu

la 03.05.2023, 19:10

Vezi și

Știrile zilei, 3 mai 2023

1) Atac cu drone în inima Moscovei. Rusia susţine că Ucraina a încercat noaptea trecută să îl asasineze pe Vladimir Putin, însă a respins bombardamentul asupra Kremlinului.

2) Masacru la o şcoală din Belgrad, comis de un elev de 14 ani. Adolescentul a venit la ore cu două arme şi a ucis opt colegi şi un paznic.

3) Bancomatele unei bănci din Capitală au fost alimentate cu bani falși, de 500 de euro. Prejudiciul produs în acest caz este de 240.000 de euro, iar Poliţia are deja un cerc de suspecţi.

4) Eleva din Cluj care s-a înecat cu un jeleu a murit. Copila a stat şase zile în comă profundă, fiind ţinută în viaţă doar de aparate.

5) Darius Vâlcov a fost dat în urmărire internaţională. Fostul ministru de Finanţe a fost condamnat ieri la 6 ani de închisoare, iar acum s-ar ascunde în Italia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Update » Știrile zilei, 3 mai 2023. Atac cu drone în inima Moscovei. Rusia susţine că Ucraina a încercat noaptea trecută să îl asasineze pe Vladimir Putin