Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 3 noiembrie 2023. Cea mai mare bancă din România măreşte comisioanele din ianuarie. Decizia vine după intrarea în vigoare a taxei de 2% pe cifra de afaceri

Știrile zilei, 3 noiembrie 2023, prezentate de Olivia Păunescu.

Olivia Păunescu
de Olivia Păunescu

la 03.11.2023, 19:08

Vezi și

Știrile zilei, 3 noiembrie 2023

1) Cea mai mare bancă din România măreşte comisioanele din ianuarie. Decizia vine după intrarea în vigoare a taxei de 2% pe cifra de afaceri.

2) Fostul jucător al Rapidului Lucian Burdujan a fost dat dispărut de familie. Sportivul nu a mai fost văzut din luna septembrie, iar la numărul său de telefon răspunde altă persoană.

3) PNL candidează pe liste proprii în alegerile din 2024. Liberalii au votat în unanimitate să nu facă alianţă cu PSD şi să aleagă calea "prin noi înşine".

4) Statele Unite transmit că Israelul are dreptul să se apere, însă e important cum face acest lucru. Secretarul de stat Anthony Blinken a precizat că civilii din Gaza trebuie protejaţi.

5) Poveste cutremurătoare la Medgidia. O femeie în vârstă de 34, care abia născuse, s-a aruncat de la etaj la puţin timp după ce a semnat că renunţă la bebeluş.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Update » Știrile zilei, 3 noiembrie 2023. Cea mai mare bancă din România măreşte comisioanele din ianuarie. Decizia vine după intrarea în vigoare a taxei de 2% pe cifra de afaceri