Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 30 august 2023. Mircea Rednic a făcut infarct în timpul partidei dintre UTA Arad și FCSB

Știrile zilei, 30 august 2023, prezentate de Olivia Păunescu.

Olivia Păunescu
de Olivia Păunescu

la 30.08.2023, 19:39

Vezi și

Știrile zilei, 30 august 2023

1) Anchete în lanţ după tragedia de la Crevedia. Parchetele au deschis patru dosare penale, iar DNA a ridicat astăzi documente de la ISU Dâmboviţa.

2) Mircea Rednic a făcut infarct în timpul partidei dintre UTA Arad și FCSB. Clubul anunţă că antrenorul a fost operat de urgenţă pentru a i se monta un stent, iar acum se recuperează.

3) Imagini îngrijorătoare filmate de un tânăr pe noul pod de la Brăila. Bărbatul a arătat că o parte dintre şuruburi nu au fost strânse deloc, iar acestea pot fi scoase fără pic de efort.

4) Lovitură de stat în Gabon, ţara africană extrem de bogată în petrol. Mai mulţi militari au apărut la televizor şi au anunţat că au preluat puterea.

5) Premierul japonez vrea să arate că nu este niciun pericol după deversarea apei radioactive de la centrala nucleară Fukushima. Guvernul nipon a publicat imagini în care acesta consumă peşte pescuit chiar din acest loc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Update » Știrile zilei, 30 august 2023. Mircea Rednic a făcut infarct în timpul partidei dintre UTA Arad și FCSB