Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 4 august 2023. Preotul Eugen Tănăsescu a plecat din funcţia de purtător de cuvânt şi îl acuză pe Înaltpreasfinţitul Teodosie că ar fi influenţat de o clarvăzătoare

Știrile zilei, 4 august 2023, prezentate de Olivia Păunescu.

Olivia Păunescu
de Olivia Păunescu

la 04.08.2023, 19:19

Vezi și

Știrile zilei, 4 august 2023

1) Un nou caz grav în spitalele din România, de această dată în Constanţa. O femeie de 75 de ani a murit după ce a aşteptat trei ore o ambulanţă care să o ducă la unitatea medicală din Medgidia.

2) Scandal în Arhiepiscopia Tomisului. Preotul Eugen Tănăsescu a plecat din funcţia de purtător de cuvânt şi îl acuză pe Înaltpreasfinţitul Teodosie că ar fi influenţat de o clarvăzătoare.

3) Ucraina a atacat cu drone unul dintre cele mai mari porturi ruse la Marea Neagră. Vizată a fost şi o navă de război a Moscovei, pe care Kievul susţine că avariat-o serios.

4) Un român a fost împușcat pe muntele Athos de un călugăr, tot român şi el. Agresorul susţine că totul s-a întâmplat din greşeală şi că voia să tragă după o pisică.

5) Donald Trump a fost pus sub acuzare în al treilea dosar din ultimele patru luni, după evenimentele de la Capitoliu. Procurorii nu au cerut arestarea sa, iar fostul preşedinte va aștepta desfășurarea procesului în libertate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Update » Știrile zilei, 4 august 2023. Preotul Eugen Tănăsescu a plecat din funcţia de purtător de cuvânt şi îl acuză pe Înaltpreasfinţitul Teodosie că ar fi influenţat de o clarvăzătoare