Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 5 ianuarie 2023. Stare de alertă epidemică în România după valul de viroze care a umplut camerele de gardă ale spitalelelor

Știrile zilei, 5 ianuarie 2023, prezentate de Olivia Păunescu.

Olivia Păunescu
de Olivia Păunescu

la 05.01.2023, 19:26

Olivia Păunescu

Știrile zilei, 5 ianuarie 2023

1) Stare de alertă epidemică în România după valul de viroze care a umplut camerele de gardă ale spitalelelor. Ministrul Rafila recomandă purtarea măştii şi evitarea aglomeraţiei.

2) Andrew Tate a obligat mai multe femei să muncească pentru el. Asta reiese din dosarul instrumentat de procurori împotriva controversatului milionar aflat în arest.

3) Haosul cu legea facturilor continuă. Bolnavii dependenţi de aparate medicale sunt puşi pe drumuri pentru a beneficia de un preţ plafonat la curentul electric.

4) Angajaţii care lucrează din faţa monitorului trebuie să primească bani de ochelari de la patron, a decis Curtea de Justiţie a Uniunii Europene.

5) Şi vremurile disperate cer măsuri disperate, spune un primar din judeţul Bacău. A tăiat toate salariile cu 20% pentru a face economii. De asemenea, nu va acorda niciun fel de spor în 2023.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Update » Știrile zilei, 5 ianuarie 2023. Stare de alertă epidemică în România după valul de viroze care a umplut camerele de gardă ale spitalelelor