Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 5 mai 2022. Reţeaua condusă de "Împăratul" a fost destructurată; Amber Heard, noi acuzaţii la adresa lui Johnny Depp

Știrile zilei, 5 mai 2022, prezentate de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 05.05.2022, 15:42

Ioana Scărlătescu îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Ioana Scărlătescu îți aduce cele mai importante știri ale zilei - Observator

Știrile zilei, 5 mai 2022

1) Robert Negoiţă este acuzat de ucidere din culpă şi abuz în serviciu. Primarul Sectorului 3 are calitate de suspect în dosarul morţii a doi muncitori care lucrau pe şantierul de lângă Ministerul Culturii.

2) Şefa Oficiului Naţional pentru Achiziţii Centralizate este urmărită penal într-un dosar care vizează achiziţia de măşti în timpul pandemiei. Cornelia Nagy este acuzată că a acordat un contract unei firme care vindea ţigări şi băutură.

3) Rusia a anunţat încetarea focului pe o perioadă de 3 zile pentru evacuarea civililor din adăposturile oţelăriei Azovstal. Trupele ruse au reuşit să pătrundă în incinta uzinei, care este bombardată constant de la sol, din aer şi de pe mare.

4) Una dintre cele mai mari reţele de trafic de droguri din România a fost destructurată de către procurorii DIICOT. Aceasta era codusă de Uţu Rohozeanu, zis Împăratul, renumit pentru trafic de droguri şi şantaj.

5) După dezvăluirile scandaloase ale lui Johnny Depp, a venit rândul fostei sale soţii să relateze umilinţele la care ar fi fost supusă.  Amber Heard susţine că actorul ar fi lovit-o când se droga, pentru că a râs de tatuajul lui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Update » Știrile zilei, 5 mai 2022. Reţeaua condusă de "Împăratul" a fost destructurată; Amber Heard, noi acuzaţii la adresa lui Johnny Depp