Antena Meniu Search
x

Amber Heard susţine că Johnny Depp ar fi lovit-o când se droga, pentru că a râs de tatuajul lui

Procesul dintre Johnny Depp şi Amber Heard continuă într-un tribunal din Statele Unite. După dezvăluirile scandaloase ale lui Depp, a venit rândul fostei sale soţii să relateze violenţele şi umilinţele la care ar fi fost supusă. 

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 05.05.2022, 09:38

Vezi și

Amber Heard a povestit, uneori cu lacrimi în ochi, cum actorul a pălmuit-o prima dată pentru că râsese de unul din tatuajele lui. Cu altă ocazie, el ar fi percheziţionat-o chiar şi în părţile intime în căutare de... cocaină.  A depus mărturie şi o psiholoagă, potrivit căreia Amber Heard a suferit de sindrom post-traumatic după despărţirea de Johnny Depp. 

Amber Heard vs Johnny Depp. Acuzaţii de violenţă fizică

Amber Heard a declarat instanţei că Johnny Depp a lovit-o în mod repetat în timpul unor episoade de furie alimentate de droguri și alcool, despre care spunea că l-au transformat pe fostul ei soț într-un „lucru îngrozitor”.

Din boxa martorilor, în săptămâna a patra a procesului, AH a susținut că un tipar de violență a început în 2012, relatează BBC. Depp o dă în judecată pentru o poveste pe care a scris-o în care s-a descris ca fiind o victimă a abuzului domestic. În mărturia sa, Depp a negat orice faptă greșită sau violentă la adresa acesteia.

Pe acelaşi subiect

De-a lungul a câteva ore de mărturie în instanța de judecată din Virginia, miercuri, Amber, în vârstă de 36 de ani, și-a amintit primele interacțiuni cu „carismaticul” Depp pe platourile de filmare din 2011 ale filmului The Rum Diary din Puerto Rico. Cei doi s-au reconectat într-un turneu de presă pentru film câțiva ani mai târziu, în timpul căruia Heard a spus unui reporter că „s-au îndrăgostit”.

Amber Heard, despre presupusele accese de furie ale lui Johnny Depp

Fericirea din primele etape ale relației lor, a adăugat ea, a fost în curând afectată de comentariile denigratoare pe care a început să le facă în 2012 - în același an în care ea susține că Depp, în vârstă de 58 de ani, a lovit-o pentru prima dată. Într-o mărturie cu emoţii, Amber Heard a spus că s-a întâmplat când a râs de un tatuaj de pe brațul lui unde era scris „Wino”, o modificare a unui tatuaj pe care l-a făcut în timpul unei relații anterioare cu actrița Winona Ryder.

„Am râs pentru că am crezut că glumește”, și-a amintit ea. „Și m-a pălmuit peste față. Nu o voi uita niciodată”.

Johnny Depp neagă un astfel de incident

Johhny Depp a negat că incidentul a avut loc și a spus în propria sa mărturie că afirmația „nu a avut niciodată niciun sens” pentru el.

În mărturia ei de miercuri, Heard a încercat să-l înfățișeze pe domnul Depp ca pe cineva care ar putea fi cald și amabil, dar care ar izbucni în episoade de furie, uneori la infidelitate percepută,atunci când este sub influența alcoolului sau a drogurilor. Ea a spus că a încercat să-și ascundă abuzul de substanțe, care variază de la băutul de spirtoase până la consumul „mare” de cocaină.

„Ar fi acuzații, acuzații și apoi el ar exploda”, a spus Heard, adăugând că Depp o pălmuia cu „dosul palmei”. După scenele cu pricina, a povestit că el „dispărea”. „S-ar întoarce curat și sobru și ar fi foarte drăguț și și-ar cere scuze și ne-ar fi bine din nou”, a adăugat ea.

Amber Heard a susținut, de asemenea, că Johnny Depp a efectuat o „percheziție a cavităţii asupra ei după o altercație în timpul unei petreceri alimentate cu droguri în Hicksville, California.

Am stat pur şi simplu acolo”, a spus ea. În propria sa mărturie, Depp a spus că nu a lovit-o niciodată pe fosta sa soţie şi a caracterizat-o ca având „o nevoie” de conflict și violență.

Procesul este de așteptat să continue cel puțin încă o lună.

Cei doi au divorţat în 2017 după mai puţin de doi ani de căsnicie. Acum se acuză reciproc de minciună şi defăimare şi solicită despăgubiri uriaşe, fiecare din partea celuilalt. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Entertainment » Amber Heard susţine că Johnny Depp ar fi lovit-o când se droga, pentru că a râs de tatuajul lui